Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na Primě

2. 05. 2022 | Televizní tipy
Šéf se vrací. A s ním se můžete těšit na retrospektivní výlet po českých profesionálních kuchyních. Osm dílů. Osm národních kuchyní, osm kuchářů. A stále jen jeden šéf a jeho pohled na rychlou efektní i efektivní kuchyni. Inspirujte se!

Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa.
Jak se vařilo před lety a jak se vaří dnes? Díky pořadu Jak to bylo šéfe? mohou diváci nahlédnou pod historické pokličky pořadu Ano, šéfe! spolu s inovativním přístupem současných hvězd světového gastronomického nebe v Česku.

Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na PriměV každém díle Zdeněk Pohlreich představí jednu přední restauraci a jejího šéfkuchaře. Během přípravy menu se společně s hostiteli vracíme k výrazným a charakteristickým situacím z pořadu Ano, šéfe!, které mají přímou souvislost s tématem rozhovoru kuchařů a zvolenou národní kuchyní. A to nejen formou vyprávění, ale také konkrétních ukázek z pořadu.

Jejich prostřednictvím se divák dozví nejen „drby“ z natáčení, ale také budou odhaleny časté nešvary, které se objevují v českém pojetí předmětné národní kuchyně. Nebudou tedy chybět oblíbená „bulvární“ témata, ale ani inspirace pro diváky.

Šéf na své působení v pořadu Ano, šéfe! vzpomíná takto: „Zajímavá doba, která změnila hodně v mém životě. Potkal jsme velikou spoustu zajímavých lidí a dozvěděl se i hodně o tom, jak se u nás žije a žilo. A taky jsem si uvědomil, že dobré jídlo je jedna ze skutečných životních kvalit.“

A k novému pořadu se nechte pozvat následujícími slovy šéfa, kterého poslouchá a respektuje celý obor gastro: „Jestli jste měli rádi Ano, šéfe! a chcete se podívat, jak se tu gastronomie změnila za posledních 13 let, tohle je pořad pro vás. Optimismus je zcela namístě a zlepšení naprosto patrné. Buďte optimisty s námi.“

Vařit ve velkém stylu se bude pod taktovkou šéfa od 2. května na Primě. Přidejte se mezi milovníky skvělých gastronomických zážitků. V premiéře v pondělí v noci, v repríze následnou neděli dopoledne.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na Primě:

Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na Primě
Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na Primě
Jak to bylo, šéfe?: Zdeněk Pohlreich se vrací a porovnávat bude gastronomii, kterou si odžil, s tou současnou. Už 2. 5. 2022 na Primě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle