Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?

5. 04. 2015 | Úspěšní lidé
Bob Klepl, Alice Bendová, Dana Morávková. Znají se už z primáckého seriálu Velmi křehké vztahy a pravidelně se potkávají i při natáčení zábavné show Hádej, kdo jsem! Kdo z nich vyrazí na Velikonoce na lyže? A proč Bob Klepl vždycky během těchto svátků trpí?

Na lyže se chystá s rodinou Dana Morávková. “Vyrážíme těsně po natočení dalších dílů Kdo je kdo?. Bála jsem se, že možná nebude sníh, ale už není proč se bát, když se na Velikonoce tak nečekaně ochladilo. Když si Petr a Péťa přivezou s sebou pomlázku, dostanou i vajíčka, i když čokoládová. Tím, že odjíždíme, žádná letos barvit nebudu. My tuto tradici dodržujeme. Jako holka jsem neměla Velikonoce moc ráda, pocházím z vesnice, tam se tyto svátky ctily, pokaždé jsem dostala od kluků hodně nařezáno. Teď v dospělosti si Velikonoce užívám, protože už bývá teplo, miluju jarní kytky, je to hezký čas,” říká Dana Morávková.

Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?Alice Bendová, která je v show Kdo je kdo? kapitánkou druhého týmu, tedy Danina soupeřka, zůstává letos na svátky jara doma. “Vyzdobíme si byt, obarvíme s dětmi vajíčka, upečeme beránka, miluju velikonoční přípravy. Mazanec upeče maminka, ke které zajedeme na návštěvu, stejně jako k přítelovým rodičům,” líčila své plány Alice.

Bob Klepl se přiznal, že Velikonoce nemá rád. “Jak mám trochu ženskou citlivou duši, vždycky trpím za ty seřezané holky. Mě rodiče jako kluka vždycky nutili, abych chodil koledovat, ale já to už tenkrát nesnášel. Letošní Velikonoce trávím pracovně, natáčím Svatby v Benátkách, kde hraju zubaře, a pak budu zkoušet ve Studiu DVA hru Smolíkovi podle známého maďarského kresleného seriálu, hraju tam Bédu Smolíka,” řekl Bob Klepl.

Tak už víte, jak tráví Velikonoce hvězdy show Kdo, je kdo.
Jak tyto svátky prožíváte vy?


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?:

Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?
Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?
Jak tráví Velikonoce hvězdy pořadu Kdo je kdo?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda