Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jaké jsou trendy v obuvi pro rok 2022?

8. 03. 2022 | Trendy
-Komerční sdělení-

Pomalu přichází jaro a spolu s ním také čas obměnit šatník. Chcete vkročit do nové sezóny stylově v souladu s nejnovějšími trendy pro rok 2022? Pojďte se podívat, o jaké kousky byste měli obohatit svůj botník. Podíváme se na některé stylové i na ty, co určitě užijete na běžné nošení.

Jarní trendy se týkají oblečení i obuvi, samozřejmě nechybí ani preference v oblasti doplňků. Módní specialisté například radí vsadit na kožené kabelky. Ale zpět k obuvi. Co byste si měli obout?

Přehlídková mola byla v minulých týdnech a měsících plná osvěžujících nápadů, což je vlastně docela hezké. Vždyť spousta z nás předchozí měsíce strávila především v pantoflích. Trendy volí nebát se barev, kovových doplňků ani výrazných podpatků. V módě je dovoleno vše. I v nové sezóně však zůstává prioritou pohodlí.

CCCV létě obujte sportovní sandály


V Česku nám teploty dovolí nosit sandály spíš až v červnu a o prázdninách. To však neznamená, že si je nemůžeme pořídit už nyní. Sportovní sandály by měly mít pořádně tlustou podrážku, mohou být vyrobené z neoprenové tkaniny a měly by mít funkční pásky na suchý zip. Dají se kombinovat s džíny i kalhotami, stydět se za ně nemusíte ani k sukni. Dobrá zpráva je, že těmto trendům mohou odpovídat i dětské boty. Chce-li se vaše malá slečinka obouvat stylově, nejde o žádný problém. Sportovní sandálky určitě seženete.


Na jaře nazujte módní tenisky


Muži i ženy nikdy nešlápnou vedle s módními teniskami, a to doslova. Tenisky jsou nejpohodlnějším typem obuvi a už dávno se nenosí pouze ke sportovním outfitům. Záleží pochopitelně na vzezření konkrétního páru. Například takové tenisky Skechers si schovejte spíš do fitness centra či na běhání. Na druhou stranu tenisky Adidas se běžně nosí jako volnočasová obuv, a hodí se dokonce i k šatům či sukni.

Všechna možná obuv na platformě


Ženy, jež nerady chodí na úzkých podpatcích, se mohou radovat. Trendem obuvi pro jaro/léto 2022 jsou totiž platformy. Ty se skvěle hodí do práce, na večerní párty i kamkoliv jinam. Platformy mohou být vysoké i nízké, na tom nezáleží. A nezapomeňte, že se na platformě dají sehnat i tenisky, nemusíme se bavit pouze o lodičkách. Z platforem ve veselých barvách vyplývá jasná věc – letošní móda se inspiruje v devadesátkách!

Gladiátorské sandály se šněrováním


Ano, čtete správně, gladiátorské sandály se vrací. Ačkoliv zřejmě nikdy zcela nevyjdou z módy, ne vždy jsou považovány za hlavní trend letní sezóny. Letos tomu tak bude. Vkráčely přímo na přehlídková mola a mohou vkráčet i do vašeho botníku. Nosit se budou jak vysoké gladiátorky až nad kolena, tak snadněji nositelné modely s pásky kolem kotníků.

Metalické detaily


Na pořad dne se vrací kov, který se krásně třpytí. Metalické lodičky nebo třpytivé sandály jsou sázkou na jistotu. Nemusí ovšem jít o pravý kov, někdy seženete třeba i kožené boty s metalickou úpravou. A výborně je sladíte s dalšími doplňky – třeba se šperky, kabelkami a batohy. Například v CCC pořídíte dámský batoh s masivními řetězy, jež mohou korespondovat právě s metalickým provedením obuvi.

Několikanásobný návrat do devadesátek


Do 90. let jsme se už trochu vrátili s platformami a ještě tam zůstaneme. Dalším hitem z tohoto období, který se vrací, jsou totiž loafers, tedy mokasíny, s čtvercovou špičkou. Zkombinujte je s roztomilou sukní a trendy look je na světě.

Na seznam devadesátkových trendů pak přidáme ještě sandály s výrazným prvkem u kotníků. Může jít o mašličku, brož nebo výrazný pásek kolem nohy. Moschino pak přichází s roztomilými zvířátky u kotníku. Tyhle boty si rozhodně zaslouží být vyneseny s kratšími šaty či kalhoty nad kotníky.

Tak jakým z trendů se necháte inspirovat? Obujete tenisky, nebo investujete do nových sandálků?




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
I tenisky i sandále. Botů není nikdy dost.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles