Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v Letňanech

13. 03. 2013 | Výstavy
V termínu 21. - 24. 3. 2013 zveme všechny příznivce stylového a designového bydlení, zájemce o novinky v oblasti staveb a rekonstrukcí nebo moderního vybavení kancelářských prostor, stejně jako obdivovatele zahrad, bazénů, parků a jejích doplňků na výstaviště PVA EXPO v Letňanech. Zkušený organizační tým zde připravuje veletrhy FOR FURNITURE, FOR HABITAT, FOR GARDEN, FOR GREENERY a FOR OFFICE.

Tento soubor prestižních akcí, které se vzájemně vynikajícím způsobem tématicky doplňují, si získává stále nové vystavovatele i návštěvníky. Nespornou výhodou takovéhoto uspořádání a provázání veletrhů je úspora času a možnost si na jednom místě ve stejném termínu prohlédnout a navštívit nespočet expozicí, stánků a předváděcích míst. Všechny zmíněné výstavní akce také nabízejí návštěvníkům poradenská centra, vzorové prostory a v nejednom případě umožňují nákup za zvýhodněných podmínek.
Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v LetňanechJiž tradiční součástí souboru veletrhů je rozsáhlý doprovodný program, v jehož rámci budou probíhat semináře, konference, soutěže, ale i poradenství designérů či bytových architektů.

FOR FURNITURE

Historicky největší přehlídka nábytku a bytového designu je věnována především novinkám a trendům v oboru. Zaměření celé akce, propagující současný design v bydlení, rozšíří opět hala designu s názvem DESIGN SHAKER.

FOR HABITAT

Jubilejní 20. ročník tohoto populárního veletrhu zaměřeného na bydlení, stavbu a rekonstrukce bude umístěn v nové výstavní hale. Ve stejných prostorech proběhne i přidružená akce BYDLENÍ – NOVÉ PROJEKTY, která představí nabídku renomovaných developerských a realitních společností. V jarním období, kdy se veletrh koná, jsou velmi zajímavým tématem bazény, vířivé vany i sauny.

V rámci veletrhu bude posíleno rovněž odvětví  rekonstrukcí. Kromě standardní nabídky, určené například pro renovace panelových bytů, se můžete těšit na možnosti rekonstrukce hospodářských usedlostí, roubených chalup a dalších specifických objektů. Především však tato tradiční akce nabídne širokou škálu pevných interiérových prvků, jako jsou dveře, okna, podlahy, schodiště a další.
 

Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v LetňanechFOR GARDEN a FOR GREENERY

Jediný mezinárodní odborný veletrh v Čechách se zaměřením na zahradu jako celek seznamuje návštěvníky se všemi zahradními obory, kterými jsou projekty, realizace, údržba zahrad a jejich vybavení. Přitažlivou součástí výstavních expozic budou ukázkové zahrady, praktická představení a předvedení zahradní techniky.

Oborovým rozšířením veletrhu FOR GARDEN o zeleň ve veřejném prostoru je odborný veletrh FOR GREENERY, který se věnuje problematice městské zeleně a vybavení veřejných prostranství měst a obcí.

FOR OFFICE

Prezentačně - kontraktační, odborný veletrh představí množství novinek, trendů a nejnovějších technologií ve vybavení kanceláří. Nově se na veletrhu představí i firmy nabízející moderní technologie, operační systémy, IT techniku a novinky pro efektivní fungování kanceláře. Veletrh si klade mimo jiné za cíl nabídnout odborné veřejnosti z řad firem i kvalitní doprovodný program. Půjde o přednášky na téma koučink, facility management a lidské zdroje, operační systémy, ukázky výuky cizích jazyků a další.

Zdroj, foto: ABF


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v Letňanech:

Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v Letňanech
Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v Letňanech
Jarní soubor veletrhů pro bydlení, stavbu a zahradu na výstavišti v Letňanech
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ráda bych viděla,ale je to daleko
Obrázek uživatelky
profil
je to daleko
Obrázek uživatelky
profil
Byli jsme tam vloni a bylo na co koukat.
Obrázek uživatelky
profil
bohužel je to z ruky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles