Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jetix kids awards 2008 - jaké jsou idoly českých dětí ?

31. 05. 2008 | Úspěšní lidé
Jaké jsou idoly českých dětí a jak se mění jejich vkus? V Jetix Kids Awards 2008 o tom hlasuje každý týden až 7 tisíc dětí.

České děti mají nejraději hrdinky televizního seriálu  z prostředí ordinace a nemocnice Zlatu Adamovskou a Danielu Šinkorovou. Ukazují to přeběžné výsledky úspěšné ankety Jetix Kids Awards 2008, kterou pořádá již čtvrtým rokem dětská kabelová televize Jetix. Samy děti v ní hlasují o svých idolech. Mezi ně se překvapivě tento rok zařadila rapperská skupina Gipsy.cz, nováček v anketě, a  u dětských diváků boduje rovněž mladičká zpěvačka Ewa Farna, která dokonce nechala zapomenout i na superstar Anetu Langerovou. Stejně jako v minulých ročnících soupeří o přízeň dětských diváků Karel Gott a prezident Václav Klaus, stálice ankety.  

Jetix kids awards 2008O anketu Jetix Kids Awards 2008, která nemá v tuzemsku obdoby, je obrovský zájem. Od počátku května, kdy bylo hlasování odstartováno, dá za jediný týden hlasy svým nejoblíbenějším hvězdám pět až sedm tisíc dětí. Loni se ankety zúčastnilo 25 000 dětských diváků a očekává se, že letos to bude ještě více.  Děti mohou volit své idoly do 15. června. Slavnostní vyhlášení a předání cen se uskuteční 22. června od 14 hodin  v pražských 02 žlutých lázních a bude spojeno s velkolepou show.  Moderovat ji bude  Leoš Mareš a během ní se děti setkají i s mnohými dalšími populárními osobnostmi. Vstup bude ZDARMA.

Podle přední české dětské psycholožky Václavy Masákové z Pedagogicko-psychologické poradny pro Prahu 1, 2 a 4 mají děti rády Zlatu Adamovskou a Danielu Šinkorovou, protože jim připomínají jejich maminky. „Navíc obě herečky hrají lékařky, jedna dokonce dětskou, a děti touží po tom, aby je někdo opatroval. To role těchto dvou hereček splňují a děti tak mají k seriálovým doktorkám důvěru, protože obě pečují o druhé. A k oblibě seriálových hrdinek příspívá i to, že se děj odehrává v prostředí, které děti znají,” řekla psycholožka Masáková.

Jetix kids awards 2008Ve Václavu Klausovi hledají děti podle psycholožky Masákové symbol ochrany. „Je to i tím, že u nás dlouhá léta přetrvává mýtus prezidenta a ten vnímají nejen dospělí, ale podvědomě také děti. A ti nejmenší někdy také vidí prezidenta jako hodného dědečka,” řekla.

Odliv dětské přízně zaznamenal hokejista Jaromír Jágr. Václava Masáková uvedla, že je to hlavně tím, že se hráč méně objevuje v českých médiích a děti na něj zapomínají. „Kdyby hrál na mistrovství světa a my bychom tam získali medaili, měl by naopak velkou šanci v anketě zvítězit,” dodala s úsměvem.

"Děti nyní žijí v dynamické době, kdy je mnohem větší nabídka, než tomu bylo dříve. Jetix Kids Awards, to je zábavná forma, jak dětem říct, že jejich hlasy byly vyslyšeny a že každý z nich je důležitý. Slavnostní předávání cen je pro ně také zároveň velkou příležitostí setkat se śvými idoly," uvedla marketingová ředitelka Jetix pro střední a východní Evropu a střední východ Alexandra Lazarus.    

Děti mohou hlasovat zejména prostřednictvím internetových stránek www.jetix.cz, kde jsou i pravidla soutěže, do 15. června. Každé z dětí, které pošle svůj hlas, má šanci vyhrát výlet pro celou rodinu do Barcelony a zábavního parku PortAventura a nebo některou ze stovky dalších zajímavých cen.

Nominace na Jetix Kids Awards 2008:

V kategorii Nejoblíbenější hudební skupina byly nominovány Gipsy.cz, rappeři, kteří si získávají stále větší popularitu, vítěz předloňských “dětských Oscarů” Chinaski a Divokej Bill.  

O cenu pro Nejoblíbenějšího zpěváka budou soupeřit legendární Karel Gott s Petrem Kolářem a Sámerem Issou.

Jetix kids awards 2008V kategorii Nejoblíbenější zpěvačka byly nominovány stálice Jetix Kids Awards Lucie Vondráčková, Lucie Bílá a Ewa Farna.

O titul Nejoblíbenější herečka se utkají seriálové hvězdy Dana Morávková, Daniela Šinkorová a Zlata Adamovská.   

V kategorii Nejoblíbenější herec byly nominovány mladičké filmové hvězdy Jiří Mádl a Vojtěch Kotek spolu s populárním Petrem Rychlým.  

V kategorii Nejoblíbenější moderátor byli nominováni Libor Bouček a Lucie Borhyová spolu s dřívějším vítězem Leošem Marešem.

V kategorii Osobnost roku vzejde vítěz z populární trojice modelka Tereza Maxová, zpěvák Karel Gott a prezident Václav Klaus. Každá z těchto osobností již v Jetix Kids Awards v minulých letech vyhrála.    

O cenu pro Nejoblíbenějšího sportovce se utkají fenomenální běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová, brankář fotbalové reprezentace Petr Čech a olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle.



Zdroj: Jetix

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to by ma zaujimali, ako je to rok po roku
Obrázek uživatelky
profil
to by ma zaujimali, ako je to rok po roku
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles