Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze

22. 03. 2012 | Televizní tipy
Paní Jitku manžel častuje sprostými a ponižujícími urážkami kvůli její nadváze! Ještěže má oporu v bratrovi a svých dcerách! Tentokrát nás čeká hubnoucí tandem sourozenců. Bývalí vrcholoví sportovci Jitka (39) a o čtyři roky mladší Petr se do pořadu přihlásili s tím, že se chtějí v hubnutí podporovat.

Petrovi překáží nadváha v práci, Jitka kvůli své nadváze čelí ponižujícím urážkám svého manžela alkoholika. Na její nadváze se tak velkou měrou podepisuje špatná psychika. Jitka i přesto, že působí optimisticky, bere antidepresiva!

Paní Jitka má při 163 cm kolem 90 kg a její bratr Petr při 173 cm bezmála 100 kg. Oba v mládí vrcholově sportovali, věnovali se gymnastice, a tak na nadváhu nejsou zvyklí. Jitka se snaží moc nejíst, s manželem ale provozuje Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadvázerestauraci, proto se klasické kuchyni nevyhne. V manželství se trápí, partner ji kvůli vzhledu ponižuje a častuje hrubými poznámkami. A tak bere Jitka antidepresiva a trápí ji nulové sebevědomí. Doufá, že když zhubne, nadávky přestanou a vztah s manželem se zlepší. A když ne, alespoň bude mít sílu od něj odejít.

Jitčin bratr Petr provádí výškové práce. Jistící pás ho tlačí na břiše, nadváha mu tedy překáží hlavně v zaměstnání. Petr doslova ujíždí na čínských instantních polévkách, které si kupuje pravidelně a pravidelně je konzumuje. Večer, když ho kolem desáté honí mlsná, dá si klidně něco sladkého nebo kousek uzeniny.

Dostane se Jitka do psychické pohody, zhubne a dočká se manželova ocenění? A bude se Petr zodpovědně řídit pokyny paní Kateřiny a Petra Havlíčka? Pokud sourozenci v hubnutí neuspějí, slíbili, že svůj měsíční plat věnují na charitu – takový „bič“ si na sebe ušili!

Sourozenecký tandem uvidíte v pořadu Jste to, co jíte již ve čtvrtek 22. března od 21.20 na Prima family.



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze:

Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze
Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze
Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze
Jste to, co jíte – Jitku manžel uráží kvůli nadváze
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak jsem se na to včera dívala a musím říct, že paní Jitku obdivuju -nejen pro její odhodlání se sebou něco udělat (a že prokoukla, holka šikovná!), ale taky pro její trpělivost se zakomplexovaným manželem - já bych ho už dávno nakopla víte kam :-D Držím jí palce, ať v sobě najde dostatek síly k osamostatnění se, protože s takovým blbem se nedá normálně žít!
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Paní Jitka to dokázala a je z ní pěkná kočka. Jenom nepochopím, proč své rozhodnutí tak dlouho odkládala. I když je pravda, že život s takovým individuem, jako je její manžel, vyžaduje hodně sil a žena pak nemá dostatek síly na to, aby svůj sen uskutečnila. To zrcadlo jste měli nastavit tomu pánovi, aby se viděl, jak opravdu vypadá. Odulý alkoholik a ještě k tomu nevychovaný sprosťák.Paní Jitce přeji hodně štěstí!!!
Obrázek uživatelky
profil
především má doma tupce!
I když se mu nelíbí, že je silná, všechno se dá nějak domluvit. Kdyby ji měl rád, tak s ní jedná přece slušně. Kilo navíc nebo míň nic nezlepší.
Obrázek uživatelky
profil
Pokud je manžel pitomec a alkoholik, tak jí nebude uznávat ani štíhlonkou. Přeji paní Jitce hodně štěstí a ať si rychle najde lepšího Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles