Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jste to, co jíte - Zuzana má při váze 170 kg 95 kilogramů tuku!

29. 03. 2012 | Televizní tipy
Jednačtyřicetiletá účetní Zuzana se rozhodla udělat v životě radikální řez! Když její váha překročila hrozivých 170 kg, uvědomila si, jak obrovské problémy jí dělá i obyčejné venčení psů. Jak se k tak vysoké nadváze dopracovala? Nakolik vše ovlivnila psychika a nakolik lenost?

Do pořadu Jste to, co jíte se Zuzana Jelínková z Brandýsa nad Labem přihlásila poté, co vystěhovala svého bývalého přítele. „Zůstala jsem tak pasivní, že jsem se dostala až na dno,“ komentuje svou zoufalou situaci. Na její postavě se výrazně podepsal její poslední vztah, který trval tři roky. Na přítele svádí nezdravý způsob stravování a přejídání, byl totiž mladší, hubený a rád vařil oblíbené smetanové omáčky s knedlíkem. A tak Zuzana za tu dobu Jste to, co jíte - Zuzana má při váze 170 kg 95 kilogramů tuku!nabrala neskutečných 25 kilogramů. Teď ale žije sama se dvěma psíky a uzavírá se do své bubliny.

Zuzana přiznává, že se v jídle nedokáže ovládat – miluje omáčky a sladkosti, kdykoliv během dne si dopřeje meruňkovou kapsu, oplatky, ořechy nebo mandle v čokoládě. Je líná připravit si jídlo doma předem, a tak často obědvá housku se salámem. Tímto stylem stravování se dostala až na váhu 170 kilogramů!

I přesto, že Zuzana původně chodila na sportovní školu, má obrovské problémy s pohybem! Musí se přemlouvat, aby šla na pět minut se psy ven. Navíc absolutně nedokáže existovat bez auta! A tak si na sebe jako „bič“, který bude muset splnit, když nedodrží předepsaný režim, vymyslela, že kromě vyjití sedmi pater schodů v domě na měsíc odevzdá klíčky od svého milovaného auta Petrovi Havlíčkovi!

Jestli Zuzana uspěje v boji s tak obrovskou nadváhou, uvidíme v pořadu Jste to, co jíte již ve čtvrtek 29. března od 21.20 na Prima family!


Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Přijela jsem z práce a jdu okouknout jak jí to šlo. Snad to šlo dobře. Jen mě zaráží, že vinu dává bývalému příteli. Za tu dobu co spolu byli (3 roky) přibrala "neuvěřitelných" 25 kg, ale v době seznámení měla teda i tak skoro 150 kg a to je už taky pořádnej kus ženský.
Obrázek uživatelky
profil
a víš že já to docela chápu......
Zuzaně přeji aby vydržela, vždyť jí jde i o život..........
já nikoho neodsuzuju, sama ráda vařím, peču a mám se co držet.....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ten měsíc bez auta jí určitě pomůže, pokud to nedokáže. A pokud ano, pomůže jí ještě víc.
Obrázek uživatelky
profil
dobrý komentář SmajlíkSmajlík
není co dodat Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles