Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Klasické dámské parfémy

29. 11. 2021 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Vůně je podpisem každého z nás. Když přicházíme, ohlašuje náš nástup. Když odcházíme, zanechává po nás vzpomínku. Příjemnou, silnou, smyslnou, originální. Protože si ji vybíráme podle našeho naturelu. Podle toho, co se líbí nám.

dámské parfémy Notino.cz











Dámské parfémy –

klasika Acqua di Gioia a Hugo Boss The Scent for Her

Hugo Boss

Máte svůj oblíbený parfém? Víte, že například psi poznávají svého pána podle pachu? Nejednou se stalo, že pes se choval netečně ke svému páníčkovi, protože změnil voňavku. Parfémované vody, kolínské, voňavky, deodoranty, klasické parfémy nás totiž identifikují. A nejen zvířata to vnímají. Vždyť i vy sami jste jistě postřehli, že vám někdo voní a někdo ne. Důležitou roli hrají jistě feromony, ale jistě rádi čicháme k něčemu, co je nám příjemné. Leckdy je to sázka do loterie, protože ne každá vůně se líbí každému, navíc jeden parfém může na různých lidech vonět jinak. Je proto spousta parfémů, jež se hodí jen k určitým lidem nebo příležitostem. Existují však klasiky, které nezklamou a pokud chcete někomu koupit dárek v podobě vůně, prakticky nešlápnete vedle. Jednou z jistot je dlouhodobě Acqua di Gioia od Armani, která se drží v desítce nejoblíbenějších vůní. Je to totiž svěží vůně, lehký parfém, který evokuje léto. Pohladí vás tóny jasmínu, následně vás okouzlí cedr a hnědý cukr. Skvělá je Hugo Boss The Scent for Her, což je moderní květinovo-ovocná vůně. Ve flakonku je celá louka akcentů frézie, sladké broskve, vonokvětky, které objímají kakaové tóny.

Versace Versense vás unese do Středomoří


Versace VersenceDalší kompozice, která si hraje s lehkostí letních plodů, je Versace Versense. Kombinace zelené mandarinky a bergamotu je ozvláštněna sladkostí opuncie. Exotiku do flakonu vedou tóny jasmínu a líru přímořského, nevšední akcent dodává vůni kardamom. Dřevitý základ zde utváří santal, cedr a olivovník, o smyslnost se postará pižmo. Vyzkoušejte osvědčené i nevšední vůně, jež vám zpříjemní den a zanechají stopu v mysli těch, které potkáte.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !