Zelí a všechny jeho druhy patří mezi vděčnou, cenově přístupnou zeleninu, která nám skýtá zdroj vitaminů, minerálních látek a stopových prvků.
Zelí také nabízí nekonečné kulinářské téma - řadu receptur zpracování za syrova, vařením i

Tématem vaření v pořadu Kluci v akci ze dne 16.11. 2013 budou zelňáky s povidly, pagáče se zelím, pořádná zelňačka s uzenými žebry a houbami a masitý pokrm v doprovodu s čerstvým kysaným salátem.
V dnešní epizodě v pořadu Kluci v akci ze dne 16.11. 2013 navštívíme pěstitele zelí a dlouholetého výrobce kysaného zelí na Plzeňsku.
Ačkoliv s kamerou nemůžeme být u celého procesu od samotného sázeni, přes růst až po sklizeň, alespoň o něm pohovoříme a získáme nové informace od skutečných odborníků.
Pořad Kluci v akci lzevidět 16.11. 2013 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize