Letošní Velikonoce jsou zasazeny do pozdního jara. Slunce, rozkvetlé stromy, vůně květů, šťavnatý pažit - to vše nás láká na výlety do přírody, na chaty a chalupy.
 Kromě malování vajec a kraslic je nedílnou součástí velikonočních svátků i pohoštění a posezení u dobrého jídla. Jako předkrm nabídne Filip s Ondřejem z pořadu Kluci v akci ze dne 19.4. 2014 směs listových salátů s křehkou zeleninkou, uzeným pstruhem a ztraceným vejcem.
Kromě malování vajec a kraslic je nedílnou součástí velikonočních svátků i pohoštění a posezení u dobrého jídla. Jako předkrm nabídne Filip s Ondřejem z pořadu Kluci v akci ze dne 19.4. 2014 směs listových salátů s křehkou zeleninkou, uzeným pstruhem a ztraceným vejcem. Mezi velikonoční klasiku patří pokrmy z jehněčího, kůzlečího či králičího masa. Hlavním chodem dnešního menu v pořadu Kluci v akci ze dne 19.4. 2014 bude králík, netradičně prošpikovaný uzeným vepřovým jazykem, vylepšený žampiony a bylinkovými knedlíčky.
Jak si poradit s piškotem a krémem, aby vznikla dobrá domácí kokosová roláda, ukáže mladý cukrář Josef Vích.
Kluci v akci můžete sledovat 19.4. 2014 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize
 
         Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější recepty
Bramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !
Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026









 
  
 
  
            	   
            	   
            	   
            	  