Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech

15. 03. 2021 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Hledáte tu nejlepší venkovní podlahovou krytinu na terasu nebo k bazénu? Vsaďte na 2cm venkovní dlažby. Ve srovnání s jinými podlahami toho nabízejí opravdu mnoho: Krásné designy a barvy, odolnost, mrazuvzdornost, protiskluznost či snadnou čistitelnost. A kdo by takovým výhodám dokázal odolat? 2cm dlažby se také snadno pokládají 3 způsoby – na terče, do trávy nebo štěrku. Seznamte se blíže s výhodami 2cm dlažeb a objevte jejich kouzlo pro vaši terasu či bazén.

Jedna z největších výhod 2cm dlažeb na terasu? Dokonalý design. Špičkové digitální technologie umožňují vyrobit imitace kamene, dřeva, mramoru, betonu či kovu, které jsou na pohled i na dotek doslova nerozeznatelné od pravých materiálů.

dlažby na terasu


Venkovní 2cm dlažba k bazénu může mít povrch nerozeznatelný od pravého kamene. Přesně jako třeba keramická imitace s názvem Walk.


Milovníci pestrých barev si mohou na terasu či k bazénu vybrat keramické dlaždice s patchworkovými vzory, designem orientálního koberce nebo barevné imitace mramoru, kovu, betonu či dřevěných prken. Ve srovnání s jinými podlahami, jako jsou WPC prkna či betonové dlažby, tak mají 2cm dlažby přímo nepřeberné množství vzorů.

dlažba na terasu
















Tato dlažba na terasu dokonale imituje              2cm exteriérová dlažba North má patchwork vzhled
orientální koberec. Jmenuje se Carpet
a je položena do trávy.

dlažba Karacter
Dlažba na terasu může mít také vzhled barevných dřevěných prken. Taková je i dlažba Karacter.

Chtěli byste dlažbu k bazénu? Pak jistě oceníte, že k řadě 2cm dlažeb se dají pořídit speciální tvarovky – bazénové lemy či odtokové kanálky, které mají stejný design jako keramická dlažba a jsou vyrobeny z totožného materiálu, tedy z keramiky.

Spoustu fotografií dlažeb k bazénu, včetně řešení s tvarovkami, najdete na Bazény inspirace. Bazénové dlažby se dají položit také na stěnu jako obklady, například k vnitřním bazénům.

dlažba v imitaci dřeva Chalet


V designu keramické dlažby lze k bazénu pořídit také bazénové lemy nebo odtokové kanálky. Imitace dřeva na obrázku nese název Chalet.


Dlažbu na terasu či k bazénu si můžete vybrat také online! Ve společnosti M.B.KERAMIKA vám takto s výběrem poradí stejně pečlivě jako v jejich kamenných prodejnách. Online specialistka, která čeká na vaše dotazy, vám obratem odpoví a pomůže vám vybrat řešení přesně dle vašich představ. Inspirujte se jednou z mnoha pozitivních recenzí na portálu google.cz. „Potřeboval jsem poradit s dlažbou, tak jsem využil webový chat. Paní okamžitě zareagovala a dokázala mi „ bleskurychle“ poradit. Ani jsem nečekal tak rychlou odezvu a už vůbec ne večer. Jsem naprosto spokojený, vřele doporučuju!“ to jsou slova jednoho ze zákazníků firmy.

Řadu venkovních dlažeb má M.B.KERAMIKA skladem k okamžitému odběru. Jejich cena je velmi příznivá.

dlažba na terasu Aquarela



I takto může vypadat dlažba na terasu. Tato dlažba se jmenuje Aquarela.


2cm venkovní dlažby mají nejen krásný design, ale také vynikající technické vlastnosti. Jsou vždy mrazuvzdorné a velmi odolné.


Jakých je 5 největších výhod?


1. Nekloužou a pohyb po nich je bezpečný – každá dlažba na terasu a k bazénu by měla být protiskluzová. S výběrem vhodného stupně protiskluznosti vám specialisté firmy mohou poradit také online.
2. Neblednou a léta si zachovají svou původní barvu a tvar z výroby. Neohrozí je silný mráz či ostré slunce
3. Jsou dokonale nenasákavé a na jejich povrchu nezůstávají skvrny od oleje či vína
4. Snadno se čistí – většinu keramických dlažeb stačí umýt vodou a setřít
5. Dají se pokládat 3 způsoby – na terče, do trávy a do štěrku. Více se dočtete v článku o  typech pokládky 2cm dlažby.

dlažba na terasu



Venkovní keramické dlažby jsou vhodné i pro terasy v patře. Keramická imitace dřeva na fotografii nese název Nuance a má povrch jako pravé dřevo.

Spoustu fotografií teras najdete inspirace pro terasy.

Jaké jsou výhody pokládky 2cm dlažby na terče, do trávy nebo do štěrku?

kovové povrchy - Corten
 
  • Snadná a rychlá pokládka. 2cm dlaždice zvládne položit i šikovný kutil. Štěrk či prorůstající tráva budou na terase či u bazénu působit i jako okrasní prvek. U pokládky na terče, můžete zvolit pevnou výšku nebo výškově nastavitelné podložky. U každého typu pokládky bude mezi dlaždicemi zajištěn výborný odtok vody i při silných deštích.


Dlažba na terasu na obrázku
 imituje kovové povrchy
a jmenuje se Corten.


    • Možnost dodatečných úprav. 2cm dlažba na terasy a k bazénu není pevně spojena s podkladem tak jako lepená dlažba. To znamená, že terasu či okolí bazénu je možné i dodatečně upravovat a 2cm dlaždice přemísťovat. U pokládky na terče lze pod 2cm dlažbou vést kabely od zahradního osvětlení či potrubí.

dodatečná pokládka


I takto může vypadat pokládka dlažby na terče. Fotografie je pořízena na terase zákazníka M.B.KERAMIKY.


    • Dlažbu nepoškodí mráz. Právě díky tomu, že 2cm dlažba na terasy není pevně spojena s pokladem, nemůže dojít k poškození dlaždice vlivem mrazu, jak se to někdy stává u lepených dlažeb.

poškozená terasa



Ilustrační fotografie. I takovýto vzhled může mít nalepená dlažba, když při lepení není dodržen správný pracovní postup.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech:

Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
Krásné dlažby na terasu a kolem bazénu vám vyrazí dech
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !