Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 19.05. 2024
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životní role Evy Decastelo

1. 06. 2010 | Televizní tipy

Díky moderátorce a herečce Evě Decastelo, kterou většina diváků zná spíš pod jménem Aichmajerová, se diváci dozví příští úterý spoustu pikantností o některých hadačích. S Bobem Kleplem a Evou Holubovou se znají z představení Nahniličko. Eva Decastelo už v něm ale nehraje, protože se teď věnuje především roli životní – je maminkou sedmiměsíčního syna Michaela.

 

„Divadlo jsem měla moc ráda, ale musí se mu obětovat hrozně času, který momentálně nemám, takže těžko říct, jestli se na divadelní prkna ještě někdy vrátím. Kdyby ale přišla vážně zajímavá nabídka, budu o tom samozřejmě uvažovat,“ říká Eva.

Eva Decastelo (31) se narodila v Litoměřicích a vystudovala střední pedagogickou školu. Téhle profesi se prý věnovala jen pár dní, protože si velmi rychle uvědomila, že chce hlavně hrát a dělat modelku. V modelingu se pohybuje od svých čtrnácti let, natočila také řadu reklam. Herecké ostruhy získávala především v zahraničí, zahrála si například v historickém filmu Aféra s náhrdelníkem, druhou hlavní roli získala v televizním snímku Arianin souboj, účinkovala v seriálech Děti planety Duna nebo Immortal.

Eva má zkušenosti i jako produkční. Zajišťovala natáčení reklamních spotů a další akce, například focení a vernisáže. Spolupracovala také na amerických velkofilmech, jako byly Van Helsing nebo již zmíněná Aféra s náhrdelníkem. V českých filmech jsme ji mohli vidět v Boleru či komediích Panic je nanic nebo Prachy dělaj člověka. Účinkovala i v seriálech Černá sanitka nebo v sérii příběhů Trapasy. Jako moderátorka uvádí na hudební televizní stanici Óčko pořady Inbox a Stylissimo.

Když se jí zeptáte, čemu se v životě věnovala nejvíc a jak by sama sebe označila, odpoví: „V tuto chvíli jsem především uspávačka, krmička a přebalovačka na plný úvazek. Asi každá maminka ví, jak to myslím, ale jinak jsem hlavně moderátorka, protože tahle profese mě živí.“ Eva se v srpnu 2009 vdala za novináře Reného Decastela, otce svého sedmiměsíčního syna Michaela. Do budoucna by prý ráda měla ještě holčičku.

Hostem pořadu Hádej, kdo jsem! bude Eva Aichmajerová v úterý 1. června ve 20 hodin na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !