8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křižovatky života 17.9. 2013

17. 09. 2013 | Televizní tipy
13. díl seriálu Křižovatky života s datem 17.9. 2013 pojednává o tom, jak vypadá život ve strašidelném domě. Rodina Dvořákových žije v Praze. Před třemi lety se Vojtěch (44) se ženou a třemi dětmi rozhodli přestěhovat ze Žižkova do vysněného domu. Neměli moc peněz, takže když Vojtěch v létě 2009 našel inzerát na dům s pěti pokoji za dobrou cenu, dlouho neváhal.

Dům koupil, aniž by se na něj pořádně podíval. Na místě se ukázalo, že je to neobyvatelná ruina a renovaci, kterou by dům nutně potřeboval, si Dvořákovi nemohou dovolit. Okna a střecha netěsní, do domu prší a všude je plíseň. Vojtěch chtěl rodinu uklidnit a slíbil, že se o renovaci postará sám, ale ani 3 roky poté, se toho moc v domě nezměnilo.

Křižovatky života 17.9. 2013Otec rodiny v pořadu Křižovatky života s datem 17.9. 2013 nestíhá. Po dlouhém pracovním dni je večer příliš unavený na to, aby pracoval na domě. Také jim chybějí peníze na potřebný stavební materiál. Veškeré rodinné úspory jsou pryč a v domě se neustále objevují další a další závady. Kvůli problémům s domem a hádkám s tím spojenými je manželství Marie a Vojty vystaveno velkému tlaku. Každý den mají spory.

Kvůli tomu se v pořadu Křižovatky života s datem 17.9. 2013 nejstarší dcera hned poté, co dodělá školu, odstěhuje do vlastního bytu. Nejmladší syn Petr trpí od té doby, co bydlí v domě, kašlem a bolestmi hlavy, nedávno musel dokonce do nemocnice kvůli astmatu. Poté, co přestala téct voda, má Marie všeho dost. Vydrží jejich manželství i přes zásadní neshody a problémy s bydlením? Nebo se bude muset Marie s Vojtěchem rozvést, aby zachránila své děti?

ČR 2013. Režie: Ondřej David.

Sledujte 13. díl pořadu Křižovatky života v úterý 17.9. 2013 od 21:45 na TV Prima

Zdroj, foto: Prima

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nechápu - co je to za nápad koupit dům a pořádně se na něj nepodívat? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles