Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krvavé a uhnívající pokračování Anity Blakeové

7. 10. 2009 | Knižní tipy
Laurell K. Hamiltonová - Rozesmátá mrtvola - Další detektivní příběh z rozpáleného St. Louis, hemžícího se upíry, zombie a jinou havětí. Tentokrát se zabývá méně Anitou a jejími vztahy s upíry a víc Anitou a jejími nekromancerskými schopnostmi.

Anita během soubojů se zombíky, vaudunskou kněžkou a osobními strážci potencionálního zákazníka zjišťuje, že jsou její schopností možná o něco větší, než sama tuší. Kniha je opět akční a prošpikovaná Anitinými suchými hláškami - tentokrát jsem se dokonce několikrát zasmála nahlas.

Já osobně mám ráda upíří příběhy a v této knize je upírů jen poskrovnu. Krátkou část, ve které se Anita setká se starým známým Krvavé a uhnívající pokračování Anity BlakeovéJeanem-Claudem, jsem si tedy užila, ačkoli se vztahy mezi Vládcem města a jeho neochotnou služebnicí moc z místa nepohnuly.

Každopádně kniha na můj vkus příliš přetékala kalužemi a cákanci krve a také přemírou uhnívajícího masa (nemyslím si, že bych byla přecitlivělá - mám za sebou tvorbu Jiřího Kulhánka nebo Cliva Barkera). Každopádně možná, že účelem jen krátkého setkání s upíří komunitou, byl pokus navnadit nás k dalšímu dílu a to se v mém případě autorce rozhodně povedlo :) .


KatyRZ - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
No možná, že kaluže a cákance krve nezní moc pozitivně Smajlík, ale v podstatě na téhle knize moc negativního není. Je to prostě zábava, humor, akce... (ve většině knih o Anitě Blake není víc krve než v průměrném holywoodském akčňáku Smajlík ).
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem se u téhle autorky dost bavila a přiznávám, mě tam ta krev a další věci fakt nevadí, asi jsem otrlá, ale co mi vadí, že jak postupují díly - nemyslím těch pár vydaných v češtině, ale všechny, co doteď vydala, tak je tam čím dál tím míň děje a čím tam tím víc sexu. Jak poznamenala kamarádka, už nedělá nic jiného než, že jen š.ká jak králík s kdekým. Osobně bych u této autorky uvítala návrat k více ději, méně sexu. 8D
Obrázek uživatelky
profil
uf já mám radši něco pozitivního....
Obrázek uživatelky
profil
pro mne, cákance a kaluže krve nemusím...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles