MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zajistit vašim nocležníkům co největší pohodlí

21. 08. 2016 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Občas to zažil snad každý z nás. Koná se oslava, která se protáhne do pozdních nočních hodin, a vaši kamarádi, známí či příbuzní potřebují někde přespat. Pak nastává čas vyřešit zapeklitou otázku: kam s nimi? Tedy, kde je uložit. Nechat je spát na zemi by bylo nejen nezdvořilé, ale pro vaše hosty také značně nepohodlné.

Kam s nimi?


Pokud máte velký rodinný dům, ustlat pár spáčům navíc nebude problém. Možná se pro ně najde i samostatný pokoj s čalouněnou postelí. Potíž je však v případě, že máte k dispozici jen malý byt a nemůžete jim tak připravit plnohodnotné přespání. Šalamounským řešením jsou například rozkládací sedací soupravy, ze kterých snadno vykouzlíte pohodlnou postel. Pokud nic takového nepřichází v úvahu, pořiďte alespoň kvalitní matraci. Pro příležitostné spaní se hodí matrace z paměťové neboli líné pěny, které díky pomalému návratu do původního stavu nevytváří protitlak a tak zabraňují vzniku proleženin a tělo stabilizuje v optimální poloze.

kvalitní spánekKomfort kdekoli


Pružinové matrace využijete nejen jako příležitostné spaní pro návštěvy, ale také v případě, že máte chatu nebo chalupu, na kterou jezdíte rádi víkend co víkend relaxovat a načerpávat novou energii. Abyste si opravdu dobře odpočinuli, potřebujete mít také tady kvalitní matraci. I když tady přespáváte jen občas, rozhodně nedělejte žádné kompromisy – ke kvalitnímu odpočinku kvalitní spánek zkrátka patří.

Výběr polštáře


Pro celkové pohodlí je důležitá také správná opora hlavy. Tu poskytnou kvalitní zdravotní polštáře na krční páteř, které udrží tělo v přirozené poloze. Díky ergonomickému tvaru zajistí uvolnění šíjových a ramenních svalů a přinesou maximální úlevu, skvěle však fungují také jako prevence bolestí krční páteře. Vhodně zvolený polštář pomůže zmírnit chrápání i poruchy spánku. Dostupné jsou v různých výškách i velikostech, vyberte si ten pravý s ohledem na vaši oblíbenou polohu spánku– ať už si raději poležíte na břichu, na zádech nebo na boku.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Výraz "poležet si na břichu" neznám. Co takhle na břiše? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles