Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní móda pro vaše drobátka

30. 06. 2010 | Pro děti

Už jste vyletnila váš šatník, ale nevíte co pořídit vašemu drobečkovi? My vám poradíme, tady máte pár tipů, jak obléknout děti od 5-13 let.

 

Oblečení pro holčičky

Letošním zajímavým prvkem je námořnický styl - bílá kombinace s tmavomodrou nebo červenou a samozřejmě nesmějí chybět proužky. Hlavní je vybrat tu správnou látku, kterou je bezesporu bavlna. Je nejen příjemná, ale budete mít jistotu, že je o vaší princeznu dobře postaráno. Dobře odvádí pot, nesvědí a nijak nedráždí dětskou pokožku. Hlavní je dodržovat tuto zásadu: Barvy, barvy, barvy! V tomhle se letošní dětská móda od dospělé módy moc neliší. Barvy jsou všude kolem nás. A proto dejte na vaši dceru a nechte jí si vybrat oblečení podle barev jaké bude chtít, v kurzu jsou totiž všechny. Tip: Pořiďte vaší dceři pohodlnou tuniku, k tomu slabé leginy a roztomilé páskové boty. Bude si připadat jako mladá dáma a vy budete ráda, že jste teď obě v souladu s nynějšími trendy.

 

Oblečení pro chlapečky

Mužským trendem jsou stoprocentně barevné košile. Ani tady mužskou a chlapeckou módou není moc rozdíl. Více méně zde platí to samé, jako u módy pro holčičky. Nechte vaše rytíře vybrat si barvy a oblečení podle toho, co bude chtít. Bude se cítit pohodlně, sebejistě a vy aspoň poznáte zda má talent pro módu a módní trendy. Co se týče barev je nabídka široká, jedinou barvou na kterou si dávejte pozor je černá! V letních dnech to není ta nejlepší volba. Slunce paří a jak všichni víme, černá slunce přitahuje více, než kterékoliv jiné barvy. Tip: Zkuste to sladit s bílou, nebo tyrkysovou barvou. Váš chlapeček bude vypadat originálně, stylově a určitě mu jeho oblečení pochválí i mladé slečny.

 

Nikolette

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pre deti sú krásne vecičky
Obrázek uživatelky
profil
Tipy to jsou, ale obchodníkům nebo výrobcům to asi nikdo neřekl. U nás na malém městě máme jen vietnamské obchodníky a tak díky příhraničí jezdíme na nákupy do Německa a všude mají oblečení ve fialové barvě.... ta námořnická by tedy bodla...????????
Obrázek uživatelky
profil
dítka už mám odrostlé,takže do jejich módy se už nepletu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles