Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického - 13. 11. 2022

13. 11. 2022 | Televizní tipy
Návody na rekonstrukci, vyrábění, budování i tvoření pro všechny, kteří nevědí, z které strany a jak začít, přináší Libovky Pepy Libického. Kromě větších projektů, ve kterých moderátor a kutil Pepa Libický názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji, i jaké vybrat materiály a technologie, přináší i rubriku Minutový manžel s tipy a triky na drobné domácí úpravy, které ocení opravdu každý.

Dalším Pepovým projektem bude zahradní fontána, do které na jaře osadí jahody, prozatím zde ale budou ozdobné rostliny. Základem pro stavbu budou svahovky, nejprve si však Pepa bude muset připravit podloží – bývalý záhonek už je udusaný, proto ho jen zkypří hráběmi a porovná dle vodováhy. Vyměří střed fontány, na který umístí první svahovku a pořádně ji vyváží.

Libovky Pepy Libického - 13. 11. 2022Kolem ní přijdou další kostky do požadovaného tvaru a celá první řada se pak zasype substrátem. Následovat bude druhá řada stavby a opět zasypání substrátem. Pak stačí vysadit rostliny – a je hotovo! Coby Minutový manžel se Pepa pustí do boje proti plísni ve sprchovém koutu pomocí výměny starého silikonu za nový.

Libovky Pepy Libického můžete sledovat
v neděli 13. 11. 2022 ve 12:45 na Primě!


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles