Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. část

4. 04. 2021 | Televizní tipy
Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat a tvořit, ale nevědí, z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima další díly pořadu Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický věnuje jednomu projektu a divákům v návodech a postupech názorně ukazuje, jak pracovat s nářadím a nástroji, i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo.

V dalším dílu bude pokračovat stavba designového kurníku – po obložení stěny, položení základů a přípravě podlahy bude stavba pokračovat do výšky. Pepa se tak pustí do výroby rámu podlahy, kterou nezapomene zateplit fasádním polystyrenem.

Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. částPodobně „na rastru“ vyrobí i záda kurníku, přední čelo a bočnice. Slepičkám nainstaluje i speciální automatizované dveře, připevní lávku, vyřeže americké okénko a samozřejmě položí střechu.

V okénku Minutového manžela se Pepa vypraví opravit protrženou střešní fólii, v příštím díle Libovek se totiž pustí do její renovace, a tak je třeba mít ji připravenou v perfektní kondici.

Libovky Pepy Libického sledujte v neděli 4.4. 2021 ve 12.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. část:

Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. část
Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. část
Libovky Pepy Libického: designový kurník - 2. část
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !