Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

L‘Oréal rozdělí mezi talentované vědkyně 600 000 Kč!

15. 01. 2021 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

V ČR se otevírá 15. ročník talentového programu Pro ženy ve vědě.

Máte ve svém okolí sestru, sestřenici, tetu nebo kamarádku či známou, která se zabývá vědou? Upozorněte ji na talentový program L’Oréal-UNESCO Pro ženy ve vědě, v němž L´Oréal Česká republika rozdělí 600 000 korun mezi tři nadané vědkyně z nejrůznějších vědních oborů. Výherkyně navíc získají kromě finanční odměny také mediální trénink a možnost prezentace své práce v médiích.

Registrace projektů je časově omezená. Vědkyně je mohou přihlašovat od 7. prosince 2020 do 28. února 2021 pomocí odkazu www.prozenyvevede.cz, kde také najdou kritéria pro přijetí. K přihlášení stačí splnit pouze dvě základní podmínky – věk do 40 let včetně a dosažený titul Ph.D. z jakékoliv vědecké oblasti. Odborným garantem programu v České republice je Akademie věd ČR, jejíž zástupci hodnotí přihlášené projekty.

Program oceňuje úspěchy již etablovaných vědkyň a vliv jejich odborné činnosti na současnou společnost a stejnou měrou poskytuje podporu mladým vědkyním na počátku jejich kariéry. Od zahájení programu bylo v České republice doposud oceněno již 38 talentovaných žen, které si mezi sebou rozdělily částku v úhrnné výši 8,5 milionu korun.
L‘Oréal rozdělí mezi talentované vědkyně 600 000 Kč!























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !