Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ložnice – oáza klidu, romantiky a vášně

18. 01. 2012 | Moderní bydlení
Ložnice je místem, kde odpočíváme a nabíráme blahodárnou energii, prožíváme vzácné chvíle se svým partnerem, dětmi. Je to místo, které by pro nás tedy mělo být jakousi oázou klidu, romantiky a vášně. Někteří odborníci radí, že by měla ložnice působit chladným dojmem, aby její atmosféra zklidnila smysly a dopřála nám povzbuzující spánek.

Doporučují tedy spíše studené barvy. Stále častěji ale lidé volí teplejší barvy a dávají přednost útulnosti prostoru. Vidět tak můžeme tmavé či světlé dřevěné plochy doplněné teplým odstínem dekoru. Interiér často dotvoříme zajímavou, výraznější barvou části stěn, a tím podtrhneme atmosféru celé místnosti. Velmi oblíbené jsou stále luxusní tapety.

ložnicePokud máme ložnici spíše neutrální, můžeme ji měnit dle ročního období či své nálady vhodnými dekoracemi a povlečením. Barvy/trendy ložnicového interiéru pro rok 2012 jsou přírodní a hnědé tóny, barvy orchideje a kiwi. Do módy se opět vrací i čalouněná lůžka.

Důraz na detail
Stále častěji je preferována kvalita a proto se klade velký důraz na maličkosti provedení a stylu nábytku či doplňků.

Elegantní klasika
- vyhledávají ji spíše lidé, kteří již nechtějí tolik experimentovat, potrpí si na klasiku a luxus.

Něžná romantika
Romantické ložnice bývají spíše světlejší a doplněné jemnými barevnými tóny.

Hra barev a emocí
Pokud máte rádi výraznější barvy, můžete je zvolit i pro svou ložnici. Nezapomínejte však, že obzvláště zde platí pravidlo, méně znamená někdy více.

Singles
Stále častěji se setkáváme s výrazem „Singles“. Pokud si zařizuje byt člověk primárně sám pro sebe, volí v zásadě ty samé věci a proporce jako v páru. Dnes si při zařizování ložnice málokdo kupuje standardní jednolůžko.

Pro ni
Sama žena si může svou ložnici zařídit zcela dle svých představ. Je to její království. Často proto sahají k odstínům barev, které jim jsou bližší. Ložnice také může odrážet nejen styl ale i zájmy a koníčky své majitelky.

Pro něho
Muž pro svou ložnici volí především tmavší, mužské barvy a jednodušší vzory. Nicméně častokrát zařizuje tento prostor také v červené barvě, která evokuje vášeň a vzrušení. Většinou se jedná o hladké, jednoduché linky nábytku i dekoru, kterého zde příliš nebývá. Své koníčky muž do ložnice většinou nevtiskává, od toho má pracovnu. Ložnice je zařízena spíše účelově.

Praktický pomocník – pánský sluha
Praktický a stále oblíbený stojan na šaty, tzv. pánský sluha, je praktickým pomocníkem, který se hodí nejen do našich ložnic. Můžeme se setkat s nejrůznějšími tvary a módními designy.

Zdroj: Sconto nábytek
Zdroj, foto: Sconto nábytek

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Ložnice – oáza klidu, romantiky a vášně:

Ložnice – oáza klidu, romantiky a vášně
Ložnice – oáza klidu, romantiky a vášně
Ložnice – oáza klidu, romantiky a vášně
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Přítel ho má takéSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
máme. Ratanovýho.Když sme si ho koupili,tak řikáme vnučce:máme doma sluhu,no fakt.A ona na to,já teda žádnýho blbýho sluhu poslouchat nebudu! Smajlík :-D
Obrázek uživatelky
profil
TEN SLUHA BY SE MI HODIL..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda