Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family

31. 03. 2013 | Televizní tipy
Nový pořad Máme rádi Česko uvidíte poprvé 7.4. 2013 na Prima Family. Pořad prověří nejen znalosti diváků, ale především vědomosti českých celebrit. Co všechno vědí o České republice, o české historii? Jak dobře znají české filmové hlášky nebo české písničky?

Máme rádi Česko - 7.4. 2013 - Prima Family:


Velkolepou vědomostní zábavnou show Máme rádi Česko s datem 7.4. 2013 bude provázet populární ostřílený moderátor Libor Bouček. Sekundovat mu budou dva „kapitáni“ v čele svých družstev složených vždy ze tří známých hvězdných osobností.

Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima familyČlenové týmů se budou střídat, ale kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Prvním bude oblíbený herec, moderátor a multiinstrumentalista Jakub Prachař. Druhého kapitánského postu se ujme muž s nevídaným přehledem, úspěšný skladatel a textař, frontman kapely Tři sestry, zkrátka muž mnoha tváří – Lou Fanánek Hagen!

Hvězdní soutěžící z řad našich oblíbených celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajících se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty záludnější, ovšem neméně zajímavé! Jak moc jsou osobnosti z herecké branže, baviči, moderátoři, sportovci, adeptky soutěže krásy, hudebníci, tedy populární tváře českého šoubyznysu Česka znalí? To uvidíme v show Máme rádi Česko s datem 7.4. 2013!

O show Máme rádi Česko, kterou uvidíte ne Prima Family:


Kdo byl Prokop Diviš? Kde přesně leží Ostrava? Jak zní slova známých českých písní? Kolik peněz má uspořeno průměrných Čech? Jak dlouho trvá průměrný český pohlavní styk? A stovky dalších otázek.

To je jen malá ochutnávka toho, s jakými rozmanitými otázkami si v nové vědomostní zábavné show Máme rádi Česko budou muset hvězdní soutěžící poradit. V každém kole proti sobě nastoupí dva týmy, do jejichž vedení se postaví kapitáni – herec a hudebník Jakub Prachař a skladatel, textař a muž mnoha tváří Lou Fanánek Hagen. Zatímco členové týmů se budou v každém kole střídat, kapitáni zůstanou ve všech dílech stejní. Show bude provázet ostřílený moderátor Libor Bouček s humorem a pohotovostí sobě vlastní.

Soutěžící show Máme rádi Česko z řad hvězdných celebrit budou prověřeni ze znalostí týkajícího se všeho, co je české, od notoricky známých věcí až po ty nejtěžší otázky. Hrát se bude jak v týmech, tak individuálně mezi soutěžícími, kteří jsou zástupci stejné generace.

Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima familySoutěžící čeká například poznávání filmových nebo hudebních ukázek, rozkrývání identity známých českých osobností, kreslení na průsvitnou tabuli, umísťování zeměpisných pojmů na slepou mapu, kolo štěstí se zajímavými informacemi o průměrném Čechovi a pochopitelně také hodně muziky. Hodně skvělé muziky! Říká se přece, co Čech, to muzikant. Každým večerem bude živě provázet skvělý Boom! Band J. Dvořáka.

V roli hvězdných soutěžících se v soutěži Máme rádi Česko na Prima Family předvedou oblíbení herci, populární zpěváci, moderátoři, úspěšné modelky, sportovci a další. Těšit se můžeme například na Terezu Kostkovou,  Miroslava Etzlera, Jitku Čvančarovou, Danu Batulkovou, Milana Šteindlera, Zdeňka Pohlreicha, Gabrielu Gunčíkovou, Danu Morávkovou, Petra Koukala, Terezu Fajksovou nebo Leoše Mareše, který předvede dokonce originální pěvecké číslo. A objeví se i několik překvapení včetně doslova „rodinných týmů“!

Nová show Máme rádi Česko od 7.4. 2013 ve 20:15 na Prima Family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family:

Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family
Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family
Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family
Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family
Máme rádi Česko startuje 7.4. 2013 na Prima family
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Viděla jsem jen první dva díly, moc mě to nezaujalo, je to pojato především jako show (čemuž se vlastně nedivím) a někteří soutěžící neznají základní věci ze školy a chybí jim všeobecný přehled...ovšem Mirek Etzler výborný! Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Proč mám někdy nědky pocit, že se soutěžící nudí. V pořadu Milujeme Slovensko tuto soutěž všichni prožívají.
Obrázek uživatelky
profil
asi ještě nemají ujasněné kdy může soutěžící publikum napovídat a kdy ne Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
dobrý pořad...
Obrázek uživatelky
profil
jsem nesebrala ani jednoho zajíceSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles