Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr

2. 12. 2019 | Televizní tipy
Irena a Petr jsou na pohled „klasický pražský pár“. Oba pocházejí z centra města a chodí spolu mnoho let. Jako důvod ke svatbě pro oba je, že chtějí vztah posunout do další úrovně. Jak to ale dopadne? Nový dokumentární cyklus Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr v režii Hany Třeštíkové (Premiéra)

Irena (33 let, manažerka v nadnárodní soukromé firmě) a Petr (35 let, Digital Account Manager v reklamní agentuře) na natáčení kývli téměř okamžitě. První setkání s nimi bylo velice příjemné a přátelské.

Spolu plní vzorec na pohled „klasického pražského páru“. Oba pocházejí z centra Prahy a chodí spolu již devět let. Jako důvod ke svatbě oba shodně uvedli, že chtějí vztah posunout do další úrovně a také, že chtějí udělat veliký mejdan pro sebe a své přátele. Svatbu berou prostě jako zábavu. Na začátku natáčení oba shodně tvrdili, že děti zatím rozhodně mít nechtějí. Irena krátce Manželské etudypřed svatbou dokončila druhou vysokou školu a do takového závazku se jí zatím nechce, stejně tak Petrovi, i on si chce ještě chvíli užívat svobodného života. Irena je velice emancipovaná inteligentní žena, která se ve své práci realizuje a s dětmi chce tedy ještě počkat. Irena i Petr mají nespočet koníčků. Oba hrají v ochotnickém spolku divadlo, Petr má kapelu, Vasilův Rubáš, se kterou často vystupuje. Oba rádi sportují, rádi hrají squash, Irena se stala cvičitelkou jógy. Kromě všech uvedených koníčků mají i oba náročné společenské životy, spolu i každý sám.

Celou dobu natáčení Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
řeší svojí bytovou situaci, kterou nakonec vyřeší hypotékou a vlastním vysněným bytem. Vypadá to, že začnou hnízdit a připravovat se rodičovství, bohužel ale zde zasáhne příroda a početí se dlouho nedaří. Po fenoménu hypotéky tak do příběhu přichází i novodobý fenomén umělého početí.

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr můžete sledovat 2. 12. 2019 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr:

Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
Manželské etudy: Nová generace - Irena a Petr
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !