Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mejdan roku z Václaváku opět na Silvestra

20. 12. 2007 | Televizní tipy
Po loňském úspěchu chystá TV Nova i letos pro své diváky u obrazovek a pro ty, kteří nechtějí zůstat doma, unikátní silvestrovskou supershow Mejdan roku z Václaváku. Slavit se bude v přímém přenosu na pražském Václavském náměstí „ve společnosti“ předních hvězd českého showbyznysu a osobností TV Nova.

S tím, jak se podobná show připravuje, se diváci Novy budou moci seznámit již během dne. Tvůrci připravují pět přímých vstupů, které v televizním programu najdeme pod názvem Silvestrovský Václavák a jejichž průvodcem bude moderátorka Snídaně s Novou, Klára Doležalová. Ta večer předá „moderátorské žezlo“ Romanu Ondráčkovi a Miloši Pokornému alias Těžkému Pokondru, kteří ve 20.00 hodin rozjedou Mejdan roku z Václaváku.

V přímém přenosu hudební show z Václavského náměstí zazpívá největší hity řada hvězd: Karel Gott, Helena Vondráčková, Ewa Farna, Gipsy.cz, Dan Bárta, Lucie Vondráčková, Václav Neckář, Petr Kolář, Petr Muk, Miroslav Žbirka, Wanastowi Vjecy, Marie Rottrová, Věra Špinarová, Michal David, Michal Hrůza, Lenka Dusilová, Josef Vojtek, Petr Bende, 4TET, Ilona Csáková, Monika Absolonová, Petr Spálený, Lou Fanánek Hagen, Pražský výběr, Rock´n´roll Band Marcela Woodmana a další.

Mejdan roku z Václaváku V „přestávkách“ mezi přímými vstupy je pro televizní diváky pod názvem Humor na scénu! připravena řada zábavných scének s našimi nejlepšími baviči, které byly natočeny v pražském Divadle Pallace. Uvidíme např. Milana Pitkina, Václava Vydru, Janu Paulovou, Luďka Sobotu, Adélu Gondíkovou, Jaroslavu Obermaierovou, Patrika Hezuckého, Jitku Asterovou, Bořivoje Navrátila, Janu Bouškovou, Josefa Poláška, Petra Jablonského, Petra Martináka a další. Pořad moderují: Dalibor Gondík a Otakar Brousek ml.

V pondělí 31. prosince se celá horní polovina Václavského náměstí až po křižovatku s Jindřišskou a Vodičkovou ulicí promění ve velkou party, na kterou může přijít každý, kdo nerad na Silvestra sedí doma. Vstup je zdarma. Bezpečnost bude zajišťovat dvě stě padesát členů ochranky, dvacet lékařů a zdravotních sester, několik desítek policistů a hasičů. V uzavřené části náměstí budou rozmístěny tabule s informacemi o zásadách chování a plánky s informacemi o možnostech občerstvení a umístění mobilních toalet. Uvnitř Václavského náměstí vznikne „bezpečná zóna“. Protože Nova chce, aby si oslavu všichni užili, budou muset účastníci dodržovat dohodnutá pravidla pro bezpečí a pohodlí všech návštěvníků a všichni, i průchozí, se proto budou muset z bezpečnostních důvodů podrobit prohlídce.

Dopravní úzávěra Horní polovina Václavského náměstí a spádové ulice k tomuto náměstí budou na Silvestra (31. 12. 2007) uzavřeny již od 9 hodin ráno. Pro obvyklou dopravu se znovu otevřou 1. ledna 2008 v 10 hodin dopoledne.

Provoz metra Pro pohodlí cestujících bude metro jezdit ve večerních hodinách v intervalu 10 minut, a to až do 1:15 hodin po půlnoci.

DESET RAD PRO BEZPEČÍ
BĚHEM SILVESTROVSKÝCH OSLAV
NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ



1. JAK SE NA VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ DOPRAVIT ?
Auto raději zaparkujte na odstavném parkovišti a jeďte metrem. Doporučujeme zvolit trasu metra „A“ a vystoupit na stanici Můstek, je také možné použít trasu „C“ a vystoupit na stanici Muzeum, ale pokud se chcete vyhnout tlačenici, zvolte raději Můstek. Mejdan roku z Václaváku

2. DOBŘE A POHODLNĚ SE OBLÉKNĚTE
Přizpůsobte své oblečení počasí, nezapomeňte na možnost náhlé změny počasí. Neberte si deštníky, můžete jimi ohrozit své okolí, zvolte raději nepromokavou bundu nebo igelitovou pláštěnku do kabely.

3. PŘIJĎTE VČAS
Počet míst u pódia je pochopitelně omezený, pokud chcete zaujmout místa „v první řadě“ musíte přijít dříve. Ale nemusíte mít strach, i ostatní diváci dobře na program uvidí, na náměstí budou instalovány velkoplošné obrazovky.
Zkoušky programu začínají již 30. 12., přijďte se podívat.

4. URČETE SI MEETING POINT, PROSTUDUJTE SI PLÁNEK PROSTORU
V davu lidí se snadno můžete od svých blízkých odtrhnout a třeba v hluku Novoročního ohňostroje ani neuslyšíte mobilní telefon. Určete si při příchodu se svými blízkými místo, kde se případně sejdete, když se někdo z Vás ztratí. V případě, že budete potřebovat pomoc, informujte kteréhokoliv pracovníka bezpečnostní služby.
Podívejte se na přiložený plánek. Únikové cesty budou v reálu zřetelně označeny tabulkami „EXIT“. V případě potřeby rychlého vyklizení prostoru dodržujte pokyny pořadatelů.

5. NEBERTE SI S SEBOU SKLENĚNÉ ANI PLASTOVÉ LAHVE
Jde především o lahve s alkoholem, ale i skleněné předměty, které by mohly při rozbití způsobit zranění Vám nebo kolemjdoucím. Také nezapomeňte kromě posilňujících nápojů dodávat tělu dostatek nealkoholických tekutin! Občerstvení, jídlo i pití budete mít možnost si zakoupit i v „bezpečné zóně“

6. NEBERTE SI S SEBOU PROSTŘEDKY ZÁBAVNÉ PYROTECHNIKY
Chystáme pro Vás i půlnoční ohňostroj, proto svou vlastní zábavnou pyrotechniku nechte raději doma. Na velkém shromáždění lidí by snadno mohlo dojít ke zranění. Bezpečnostní služba nesmí nikoho do „bezpečné zóny“ s pyrotechnikou vpustit. Pokud spatříte někoho, komu se podařilo nějaké světlice před kontrolou ukrýt, prosíme Vás, v rámci bezpečnosti nás všech, informujte o tom pracovníky bezpečnostní služby.

7. DO BEZPEČNÉ ZÓNY NEVNÁŠEJTE ŽÁDNÉ ZBRANĚ
Václavské náměstí bylo vloni o Silvestru vyhlášeno jako nejbezpečnější zóna Prahy, přesto prosíme, nechte doma i dýky, nože, boxery, další ostré předměty, ale také zápalné látky a výbušniny. V případě zranění nebo nevolnosti, zjištění krádeže nebo projevů násilí bezpečnostní pracovníci sami pomohou nebo přivolají pomoc a posilu.

8. POZOR NA KAPSÁŘE
Vezměte si s sebou jen nutnou hotovost, pokud možno mějte peníze a další cennosti v zapnutých kapsách, buďte opatrní na kabelky a další majetek.

9. CHRAŇTE PŘÍRODU A PAMÁTKY NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ
Prosíme, nelezte na stromy, nevstupujte na záhony. Všichni chceme mít náměstí na jaře pěkné.

10. DOBŘE SE BAVTE A DOPŘEJTE ZÁBAVU I DRUHÝM
Ve vyhrazeném prostoru bude k dispozici dostatek širokého sortimentu občerstvení stejně jako toalety.

Zdroj: TV NOVA

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Naštěstí jsem tam nebyla..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles