Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte netradiční vánoční dárek pro své blízké?

18. 12. 2007 | Zvířátka
Hledáte-li originální vánoční dárek, můžete svým blízkým symbolicky adoptovat zvíře z naší zoo. Uděláte tak radost nejen svým nejbližším, ale také hrochům, tygrům nebo třeba šimpanzům, kteří žijí v nevhodných podmínkách starých výběhů stejně jako mnoho dalších zvířat.

Podporou konkrétního zvířete formou adopce můžete přispět na jejich nové bydlení a celkové zlepšení životních podmínek. Řadě zvířat již finanční pomoc našich sponzorů životní podmínky značně zlepšila. Letos již sponzoři a návštěvníci přispěli částkou více než 1, 5 mil. Kč. V zoo probíhá také veřejná sbírka, kterou mohou návštěvníci podpořit např. zasláním dárcovské SMS. Výtěžek z veřejné sbírky činí k 4.12.2007 285.664,47 Kč . Mezi návštěvníky nejvíce podporovaná zvířata patří tygři, hroši a medvěd.

Věnujte jim symbolickou adopci některého z našich zvířat!


ZOO Ostrava Veškeré informace o adopci najdete na našich webových stránkách ZOO Ostrava v sekci Adopce, sponzorství. Pro bližší informace můžete také psát na email ondrusova@zoo-ostrava.cz nebo volat na tel.: 596 243 316.

Více informací nejen o adopcích se dozvíte také na oficiálních webových stránkách ZOO Ostrava.




ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !