Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort

31. 07. 2020 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Chaty a chlupy jsou v České republice velmi populární, Češi jsou dokonce podle statistik 2. největší chalupáři a chataři na světě. Vlastníme totiž nejvíce chat a chalup na hlavu a porážejí nás už jenom Švédové, kteří jediní jich mají ještě víc. V roce 2015 bylo v ČR 287 000 chat a chalup a podle odborníků každý pátý český dům je určen k rekreaci. Skoro 40 % obyvatel České republiky tráví nejraději dovolenou na chalupě a nemá potřebu vyrážet někam do zahraničí, což letos bude platit více než kdy dříve.

Pokud ale máte dům určený k rekreování a není stále obydlen, je potřeba zajistit jeho bezpečnost. Stále více z nás také sahá po možnostech, jak svojí nemovitost ovládat na dálku, ať už jde o vytápění před příjezdem v zimních měsících, rozsvěcení světel v zahradě, simulace vaší přítomnosti anebo vyhřívání bazénu či zalévání zahrady.

systém Eaton xComfort
S pomocí systému Eaton xComfort získáte plný přístup k bezdrátovému ovládání svého domu, ať už jste kdekoliv. Pokud jste doma, ovládáte vše přes místní síť prostřednictvím telefonu, tabletu nebo PC. Pokud jste pryč, s vaším smartphonem máte vždy plnou kontrolu nad domem. Srdcem chytré elektroinstalace je chytrá jednotka Smart Manager, připojená přes wifi router (modem) do domácí místní sítě a tím i do internetu. Ve Smart Manageru jsou uloženy veškeré informace pro ovládání a řízení vašeho domu.

Bezdrátový systém xComfort zajistí pro váš dům dokonalé řízení, optimální hospodaření s energií, větší bezpečnost a zvýšený komfort ovládání. V domě, anebo také vzdáleně mimo dům, můžete ovládat osvětlení a spotřebiče, kontrolovat jejich stav, otevřít garážová vrata nebo příjezdovou bránu a centrálně vytáhnout rolety či žaluzie v celé domě. Pro jednotlivé místnosti můžete individuálně nastavit požadované teploty a časy vytápění / chlazení, IP kamerou sledovat dění v domě, monitorovat spotřebu energií a využít řadu dalších bezpečnostních a komfortních funkcí.

Hlavní výhody instalace xComfort


    • bezdrátové ovládání osvětlení a spotřebičů
    • zónové řízení vytápění a chlazení s možností ovládání přes internet
    • automatické zastiňování dle venkovních parametrů
    • nižší spotřeba energií díky monitorování a optimalizaci spotřeby
    • propojení všech technologií – vytápění, chlazení, rekuperace, zastínění, závlaha, zabezpečení apod.
    • bezpečnostní funkce snížení rizika požáru
    • možnost libovolného umístění a změny  bezdrátových vypínačů a termostatů
    • jednoduchá instalace s vysokou variabilitou do budoucna
    • dálkové ovládání pomocí smartphonu, tabletu, nebo počítače

Díky propojení dvou společností, EATON a AMAZON lze chytrý dům EATON xComfort hlasově ovládat přes ALEXU.
xComfort

Zajištění větší bezpečnosti pro vaší chatu nebo chalupu


    • Kontrola stavu tepelných spotřebičů sníží požární riziko. Při odchodu se automaticky vypne zásuvka pro žehličku a v kuchyni zásuvka pro rychlovarnou konvici. Vzdálený dohled máte vždy ze smartphonu.xComfort
    • Detektory kouře při požáru spustí akustický alarm a rozsvítí světla v domě. Vytáhnou se rolety a pokud jste doma, odjistí se elektrický zámek dveří. Automaticky se uzavřou a vypnou hlavní přívody energií a současně obdržíte na smartphone či do emailu notifikaci a hrozícím nebezpečí a máte možnost reagovat okamžitě na vzniklou situaci.
    • Stejně tak detektory pohybu rozsvěcují světla nebo spouští hudbu když jste doma. Pokud jste mimo dům, je aktivní režim zabezpečení a senzor spustí alarm včetně notifikace na smartphone,
    • Simulace přítomnosti zastraší narušitele, když nejste doma. Žaluzie a některá světla vybavená úspornými zdroji se spínají tak, jako když jste doma.
    • Výstražné funkce systému Vás předem upozorní, pokud dochází baterie v některém bateriově napájeném senzoru. Osvětlení může probliknout nebo může být odeslán e-mail.
    • Alarmovým tlačítkem na nočním stolku rozsvítíte všechna světla v domě nebo zatáhnete rolety, pokud uslyšíte neznámé zvuky.
    • Senzor zaplavení monitoruje výskyt vody na podlaze. Uzavře hlavní přívod vody a odešle se SMS nebo e-mail o vzniklé situaci. Ve sklepě se vypne přívod elektřiny.
    • Z aplikace SmartHome xComfort se IP kamerami snadno přesvědčíte, co se doma děje.
    • Nadřazené bezpečnostní systémy se s xComfortem propojí přes binární vstupy a bezpotenciálové aktory.

Systém xComfort je možné použít pro úpravu stávajících rozvodů nebo jejich rozšíření při rekonstrukci elektroinstalace anebo modernizaci Vašeho bydlení, případně pro vytvoření zcela nových rozvodů v novostavbách. Můžete začít v malém s jednoduchými a praktickými funkcemi a později instalaci dle potřeby nebo přání rozšířit. Postupně si takto vytvoříte svůj „Chytrý dům“. Jako vstupní bod vám mohou posloužit zkompletované sady Eaton GoWireless. Vybírat můžete z různých sad a ovládat tak vytápění, rolety, osvětlení, ventilační jednotky
xComfort

Návrh a realizaci chytré elektroinstalace svěřte odborníkovi


Neváhejte se obrátit na certifikovaného partnera společnosti EATON v oboru chytrých elektroinstalací xComfort, který vám vysvětlí, jaké výhody systém nabízí, připraví návrh řešení, vše namontuje a nakonfiguruje systém tak, aby nejlépe vyhovoval potřebám vašeho domova. Vyhledejte odborníka ve vašem okolí a zjistěte, jak si zpříjemnit život s instalací xComfort.

Vyhledat vhodného odborníka můžete zde.   

Více informací o sadách Go Wireless společnosti Eaton.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort:

Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
Mějte svojí chalupu pod kontrolou a v bezpečí s pomocí systému xComfort
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
..Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles