Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mental Power Prague Film Festival

30. 05. 2008 | Kultura
Mental Power Prague Film Festival je mezinárodní filmový festival (ne)herců s mentálním a kombinovaným postižením, jehož pořadatelem a organizátorem je  HENDAVER, o.s. Festival uvádí hrané filmy, ve kterých hrají výhradně lidé s mentálním a kombinovaným postižením.

Cílem Mental Power Prague Film Festivalu je:

1) vytvořit takové podmínky a prostředí, které je typické pro filmové festivaly profesionálních herců

Mental Power Prague Film Festival2) umožnit handicapovaným lidem prožít slavnostní a noblesní chvíle mezi lidmi bez handicapu

3)
ukázat zdravým lidem, že tito lidé jsou jim v umělecké tvorbě a prožívání zcela vyrovnaní

4)
přesvědčit širokou veřejnost o této jejich schopnosti a  přesvědčit lidi s handicapem, že umělecky mají ve společnosti rovnocenné a pevné místo



Druhý ročník Mental Power Prague Film Festivalu se bude konat 12. – 14. 6 . 2008 od 19 - 22 hodin. v Praze v divadle Palace na Václavském náměstí. Festival se koná pod záštitou primátora hlavního města Prahy pana Pavla Béma . Hlavním partnerem druhého ročníku festivalu je Národní rada osob se zdravotním postižením v ČR.

Mental Power Prague Film FestivalDva večery budou vyhrazeny promítání filmů a prezentaci jednotlivých účastníků – zařízení. Každý bude zakončen koncertem. Vystoupí například Lenka Dusilová.  Celý festival pak uzavře slavnostní gala-večer moderovaný panem Martinem Zbrožkem, známým např. z moderování Českého Lva.
Úvod gala-večera Mental Power Prague Film Festival proběhne opět slavnostním nástupem na červeném koberci, kterého se zúčastní všichni účinkující a jeho hlavním tématem bude vyhodnocení filmů a předání cen.

V porotě Mental Power Prague Film Festival zasednou:

režisér Jan Hřebejk, předseda poroty
producent Petr Vachler
herec Alexej Pyško
textař Michal Horáček
předseda Národní rady osob se zdravotním postižením v ČR p. Václav Krása
šéfredaktor časopisu Slnečnica Demian Vizár
PharmDr.Anna Kopecká, CSc. - šéfredaktorka časopisu Plus 21
Olga Kurzová - ředitelka a zakladatelka Studia Oáza
p.Tomáš Ján - ředitel odboru soc. věcí, Praha 10.

Mental Power Prague Film FestivalSoučástí programu gala-večera Mental Power Prague Film Festival bude autogramiáda herců a řada vystoupení, která předávání cen doplní.V současné době je na festival přihlášeno cca 10 filmů - jak z ČR, tak ze zahraničí - a další filmy se připravují. Hendaver, o.s. věnuje v letošním roce svou pozornost zejména k propagaci festivalu v zahraničí.

CENA 1 VSTUPENKY je 150,-kč na všechny tři dny Mental Power Prague Film Festival.


VSTUPENKY LZE ZAMLUVIT UŽ NYNÍ !!!!  Na adresu hendaver@gmail.com zašlete kolik vstupenek si budete a přát a uveďte na jaké jméno rezervaci provést.


Více informací o Mental Power Prague Film Festival se dozvíte také na oficiálních webových stránkách www.mentalpower.cz.


ZUZI
Chytrážena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !