8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Michael Jackson - THIS Is It!

22. 10. 2009 | Úspěšní lidé

Film Michael Jackson`s THIS IS IT nabídne Jacksonovým fanouškům a milovníkům jeho hudby unikátní pohled do zákulisí připravovaného představení, které se mělo stát hudební událostí nejen tohoto roku, ale celého desetiletí a možná i více... Filmoví diváci budou mít jedinečnou možnost shlédnout, jak tento umělec vymýšlel, vytvářel a tvrdě trénoval předem vyprodanou sérii koncertů, která se měla konat toto léto v londýnské O2 Aréně.


Vznik tohoto jedinečného snímku plně podpořila Jacksonova rodina a na filmové plátno se tak dostává podrobná a dechberoucí kronika vzniku jednoho uměleckého díla, která se vrací do období od dubna do června 2009. Hudební snímek Michael Jackson`s THIS IS IT vznikl na základě více než stovky hodin filmového materiálu, který byl pořízen během zkoušek, a představuje Jacksonovy nejlepší a nejslavnější skladby.

Divákům filmu se naskytne nevšední příležitost pohlédnout do Jacksonova soukromí a seznámit se s tímto mužem tak, jak nám dosud on ukazka-z-filmusám nikdy nedovolil. V syrových a upřímných detailech budeme sledovat Michaela Jacksona při práci potvrzující jeho talent zpěváka, tanečníka, filmaře a architekta. V celé šíři odhalíme jeho kreativního génia a schopnosti, stejně jako odhalíme jeho touhu a cílevědomost dosáhnout vždy a ve všem maxima.

Kenny Ortega, který byl tvůrčím partnerem Michaela Jacksona a režisérem připravované pódiové show, je pod filmem podepsán jako režisér. Producenty snímku jsou Randy Phillips, Kenny Ortega a Paul Gongaware.

V souvislosti s celosvětovou premiérou filmu This Is It, který se bude v českých a slovenských kinech promítat od 28. října po dobu pouhých 14 dnů, vydává Sony Music Entertainment 26. října 2009 dvoudiskové album Michaela Jacksona This Is It.

Na prvním disku  budou Michaelovy největší hity jako např. "Billie Jean," "Smooth Criminal,"  "Human Nature," a "Thriller" ve verzích upravených pro film. Posledními skladbami na disku budou dvě verze dosud nevydané skladby "This Is It"  v klasické a v orchestrální verzi. Skladba "This Is It" figuruje i ve filmu a obsahuje backvokály Michaelových bratrů ze skupiny The Jacksons.
 
Na druhém disku fanoušci uslyší prvotní demo verze klasických hitů "She's Out Of My Life," "Wanna Be Startin´ Somethin'," a "Beat It." Tento disk bude také obsahovat nedávno objevenou báseň "Planet Earth" napsanou a recitovanou přímo Michaelem Jacksonem.
 
Album This Is It bude obsahovat 36 stránkový vzpomínkový booklet a exkluzivní fotografie z poslední zkoušky vystoupení.

THIS IS IT – kompletní tracklisting:

Disk 01
1. Wanna Be Startin’ Somethin’
2. Jam
3. They Don’t Care About Us
4. Human Nature
5. Smooth Criminal
6. The Way You Make Me Feel
7. Shake Your Body (Down To The Ground)
8. I Just Can’t Stop Loving You
9. Thriller
10. Beat It
11. Black Or White
12. Earth Song
13. Billie Jean
14. Man In The Mirror
15. This Is It
16. This Is It (Orchestra Version)

Disk 02
1. She’s Out Of My Life (Demo)
2. Wanna Be Startin’ Somethin’ (Demo)
3. Beat It (Demo)
4. Planet Earth (Poem)


Zdroj: SONY BMG
Falcon.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jeho kratkeho zivota.....byl bezvadny zpevak
Obrázek uživatelky
profil
film jsem videla. Michael byl tam velmi slušný a skromný. Slůvko"prosím" zaznělo několikrát směrem ke štábu, bylo vidět, že je velký perfekcionista a štáb ho maximálně podporuje.
Obrázek uživatelky
profil
do dnes ho obdivuji-král popuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ukazky..urvite bych ho chtela videt, ale asi pockam, az bude v TV
Obrázek uživatelky
profil
Hm těžko říct od doby kdy o něm pochybuji že je pedofil nemám naněj názor. Muziku a tanec měl jedinečnou ale přeci jen co když ???


Zbohatlíci si všechny průsery uplácely a obyčejný lid se nikdy nedoví jak to bylo ovšem na každém šprochu pravdy trošku .
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles