Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MikAel vydává nový videoklip a singl

6. 05. 2022 | Úspěšní lidé
Český hudební projekt MikAel přichází se „staronovým“ singlem s názvem Flesh 4 Fantasy, k němuž pořídil i zábavné „home-made“ video. Po rádiovém hitu Alone Together, Lottery a synthpopové skladbě Storyline s odkazem na osmdesátá léta se jedná o čtvrtou ochutnávku z MikAelova připravovaného alba. Svou aktuální tvorbou se MikAel vrací ke kořenům kvalitního evropského popu.

Až na výjimku, kterou byla spolupráce se světovým skladatelem a producentem Karlem Havlíčkem u singlu Storyline, se MikAel drží osvědčené spolupráce s producentem a multiinstrumentalistou Luďkem Fialou, pod jehož taktovkou vznikla v roce 2019 také MikAelova první deska Easy. Ta se stala jedním z nejlépe hodnocených alb roku 2019.

Fles 4 FantasyFlesh 4 Fantasy je coververzí písně hudebníka Billyho Idola z roku 1983 a MikAel k singlu dodává: „Tahle písnička nás v kapele vždy bavila, a tak jsme se rozhodli si ji od strejdy Billyho vypůjčit a udělat z toho cover. Jen jsme si ji dovolili obléknout do nových šatů a přiblížit ji hudebnímu stylu, který děláme s MikAelem. S Luďkem jsme se shodli, že naživo funguje dobře, a tak jsme ji natočili a teď i vydali. Snad touhle verzí nezklameme skalní fanoušky Billyho a třeba i přiblížíme jeho skvělou tvorbu dnešním mladým lidem.“

Pod projektem MikAel se skrývá zpěvák a herec Michael Foret, který se v hudební branži pohybuje už patnáct let a s projektem MikAel sklízí úspěchy poslední čtyři roky. Úspěšně prošel pěveckou soutěží, muzikály a naplno se věnuje vlastní tvorbě v angličtině i češtině, herectví a moderování. V těchto dnech také pilně zkouší se svou doprovodnou kapelou z projektu MikAel na letní festivaly a koncerty.

Se svým hitem Alone Together byl nyní MikAel také vybrán odbornou porotou složenou z pořadatelů různých festivalů a zpěváka Miraie Navrátila do finále zajímavého českého projektu REC.stage. Ten se zaměřuje na „recyklaci“ hudebních talentů a objevů, a pomáhá tak prosazovat neotřelé hudební kapely a interprety na velkých hudebních akcích. „Je mi ctí být součástí této skvělé party z Čistého festivalu, která se zajímá o to, aby zábava na českých festivalech a majálesech byla barvitější, čistější a chytřejší. Tato parta pomáhá čistit a recyklovat velké hudební akce a motivuje každoročně stovky tisíc návštěvníků k třídění. A to mi přijde tak moc unikátní, a tak moc fajn. Navíc jsem ve společnosti opravdu kvalitních hudebníků a z toho mám čistou radost,“ uzavírá MikAel. Připomeňte si také hity Storyline a Lottery.

Doba nákladných videoklipů je pryč, proto se MikAel také pouští do tvorby svých vlastních, kde si vystačí se smartphonem a nápadem. Ne jinak je tomu i v tomto případě – novinky Flesh 4 Fantasy, kde videoklip vytvořil sám za pomocí počítače a smartphonu.




Zdroj, foto: TV Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku MikAel vydává nový videoklip a singl:

MikAel vydává nový videoklip a singl
MikAel vydává nový videoklip a singl
MikAel vydává nový videoklip a singl
MikAel vydává nový videoklip a singl
MikAel vydává nový videoklip a singl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !