Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Miss Reneta 2010 - známe výsledky!

7. 04. 2010 | Novinky

Finálový večer soutěže Miss Reneta proběhl 2. dubna 2010 od 19.00 hodin v Kulturním domě Leoše Janáčka v Havířově – Podlesí. Večerem nás provázel Jan Čenský, který přihlížel vyhlašování nejkrásnějších středoškolských studentek. Jak celý večer probíhal a jak vlastně nakonec dopadl?


Historie soutěže Miss Reneta


První ročník se uskutečnil v roce 1993. Během uplynulých patnácti ročníků vystoupila v Havířově řada známých osobností, jako např.: Jan Čenský, Vladimír Hron, Maxim Turbulenc, Kateřina Brožová, sourozenci Adéla a Dalibor Gondíkovi, Zuzana Norisová, Petr Kotvald, Michal David, Heidi Janků, Yvetta Blanarovičová, Josef Laufer, Peter Nagy, Monika Absolonová, Petr Muk a  Leona Machálková.


miss-renetaNázev Miss Reneta vznikl ze dvou důvodů: zaprvé se soutěž prvních pět let konala v havířovském společenském domě se stejným názvem, za druhé výraz Reneta má v přeneseném slova smyslu podle organizátorů označovat nejen ušlechtilou odrůdu jablka, ale symbolicky především také krásné, rozkvetlé mladí všech každoročních finalistek.


Od roku 2002 má Miss Reneta vždy v podtitulu jedno téma – v roce 2002 to bylo téma Z pohádky do pohádky, v roce 2003 Cesta kolem světa, v roce 2004 Nejsou hvězdy jako hvězdy, v roce 2005 S tebou mě baví svět, v roce 2006 Rozmary Show,  v roce 2007 Stroj času, v roce 2008 Óda na květiny, v roce 2009 Vyznání lásky a v letošním roce Půjčovna úsměvůDoba přípravy každého ročníku zabere podle organizátorů skoro deset měsíců práce, vždy dva měsíce po finále vyhlašují pořadatelé ročník nový.


Půjčovna úsměvů


Na letošním ročníku Miss Reneta 2010 s podtitulem Půjčovna úsměvů učinkují: Martin Chodúr, Těžkej Pokondr, Vladimír Hron, TK Akcent Ostrava, Beata Rajská, Miss České republiky 2009 Aneta Vignerová, II.vicemiss ČR 2009 Hana Věrná. Modely pro dívky připravily: Beata Rajská , Irena Janková. Finálový večer vyvrcholil udělením šesti titulů:


MISS RENETA 2010 - Kristína Bašteková, Športové gymnázium, Žilina, Slovensko
I. VICEMISS RENETA 2010 - Tereza Chlebovská, Gymnázium, Krnov, Česká republika
II. VICEMISS RENETA 2010 - Hana Monská, Gymnázium, Karviná, Česká republika
MISS RENETA foto 2010 - Tereza Chlebovská, Gymnázium, Krnov, Česká republika
MISS RENETA úsměv 2010 - Kristína Bašteková, Športové gymnázium, Žilina, Slovensko
MISS RENETA internet 2010 - Lucie Kovandová, Obchodní akademie, Brno, Česká republika


miss-renetaPorotu na castingu tvořilo 10 porotců – mezi nimi např. zástupci organizátorů, loňská I.vicemiss Reneta Aneta Zelená, MISSIS ČR 1995 Helena Neuwirthová, Miss ČR 2009 Aneta Vignerová a další.


Všechny finalistky dostanou kolekci luxusního dámského prádla a plavek, šperky,  kosmetiku a dárkové koše. Vítězky jednotlivých kategorií získají např. zájezd do Chorvatska, Řecka, Itálie,  Polska, do Beskyd, dále pak LCD televizi, skútr, netbook, DVD přehrávač, dotykový mobilní telefon,  nafocení exkluzivního fotobooku, další šperky a kosmetiku, dále pak speciální ceny primátora města Havířov Františka Chobota
 a poslankyně Parlamentu ČR Milady Halíkové.


Všem vítězkám gratulujeme a přejeme hodně štěstí v životě!


Foto: ZEFYR.BIZ


Zdroj: Miss Reneta.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hladala som krásne jablko a ono to sú devy
Obrázek uživatelky
profil
hlavně aby děvenky taky měly něco v hlavě a uměly uvařit alespoň čaj a ohřát párky, jinak chudák chlap...
Obrázek uživatelky
profil
Již mi to připadá hloupé, milé redaktorky Chytré ženy! Máte málo námětů, nebo vám z toho plynou finance za reklamu?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles