Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Veletrh World of beauty & spa 2011 Jaro

3. 01. 2011 | Novinky

O2 arena, kde bude ve dnech 18. a 19. 2. 2011 probíhat tradiční 11. Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu WORLD OF BEAUTY & SPA, nabízí návštěvníkům moderní prostředí, dokonalou klimatizaci, příjemné prostory pro občerstvení, umístění přímo na metru "B" stanice Českomoravská a v blízkosti dostatek parkovacích prostor.


Od listopadu je otevřena a přímo napojena na multifunkční halu také nová nákupní galerie Harfa, jež nabízí tak další možnosti výběru stravování, nákupů, zábavy či odpočinku pro návštěvníky. Pro návštěvnice veletrhu s menšími dětmi nabízíme  řešení tak, aby jsme jim pobyt v O2 arena co nejvíce usnadnili. Kočárky na ploše se jeví z bezpečnostních důvodů jako nevhodné, připravili jsme proto pro nejmenší dětský koutek i dozor jedné z našich nejrenomovanějších firem- Kindergarten -  se školeným personálem zdarma,  matkám nejmenších dětí chceme jako kompenzaci nepohodlí věnovat také vstup zdarma.


Nové trendy v kosmetických oborech na stáncích vystavujících firem


liceniVeletrh bude intenzivněji zaměřen na současné trendy v kosmetických oborech, zkrášlování, modelaci obličeje i  postavy, wellness, relaxaci a zdravý životní styl. Vystavovatelé představí okolo 300 značek, mnoho z nich má stálý předváděcí program na stáncích, semináře či přednášky v saloncích  či alespoň odbornou poradnu a malé pohoštění pro návštěvníky.


Budou tu k vidění nové metody péče o pleť, nové metody v nehtové modeláži, zdobení nehtů, péči o nohy, zahušťování či prodlužování vlasů, tetování, permanentním make-upu či např. opalování, formování obličeje i postavy za použití přístrojů, obličejových výplní i plastické chirurgie. Žhavé novinky v líčení, účesech i módě vznikající pod rukama našich i zahraničním mistrů slavných jmen budou k vidění na hlavním podiu.


Stále důrazněji se na veletrzích WORLD OF BEAUTY & SPA prosazuje krása jako harmonie těla i duše. Na své si přijdou příznivci četných druhů masáží, aromaterapie a dalších relaxačních metod, které je tu možno dopodrobna shlédnout a seznámit se s jejich účinky,  mnohdy vyzkoušet na vlastní kůži.  Pro zájemce, jež by se rádi v tomto oboru vzdělávali, je určena široká nabídka výuky a rekvalifikačních kurzů. 


Rekvalifikaci a další vzdělávání nabízí veletrh i  samozřejmě i v dalších vystavovaných  oblastech, jako jsou kosmetika, práce s kosmetickými přístroji, vizážistika, kadeřnictví, nehtová modeláž, podologie, budou se prezentovat i kurzy výuky dalších alternativních metod prevence a péče o tělo i duši. Veletrh provází opět bohatý program který je již léta v centru zájmu návštěvníků. V centru O2 Arena bude umístěno podium pro řadu soutěží, prezentací, módních, vizážistických i kadeřnických show.


Pro jaro 2011 zvou kosmetičky, vizážisty a kadeřníky na své módní show i prestižní soutěže Pavel Bauer (CREATIVE IMAGE TEAM 2011) a Štěpánka Podroužková (FOTAMAKE-UP 2011.  Jan Cigánik, Blanka Hašková, Martin Loužecký a Jan Hlaváček vyhlásí další kolo superúspěšné soutěže napříč kadeřnickým světem INSPIRACE 2012, bude vyhlášeno Mistrovství ČR a mezinárodní mistrovství v nail artu, Mistrovství v manikúře pod odbornou záštitou firmy Alessandro, bude vyhlášeno nové kolo soutěže produktů. Pod záštitou Unie kosmetiček uvidí návštěvníci finálové soutěže učňů z oborů kadeřnictví a kosmetika, počítáme opět s účastí řady známých vizážistů, kadeřníků i módních designerů.


Odborný program se odehrává v saloncích po obvodu O2. Je složen z řady přednášek a seminářů, kde se návštěvníci zábavnou i poučnou formou seznámí s principy masáží, aromaterapie, aplikace kosmetiky a jejích účinků, s přednostmi i riziky postupů při plastické chirurgii, modelaci postavy, obličeje i dalších metod. Informace získáte od renomovaných lékařů, školitelů i odborníků z nejvýznamnějších oborových sdružení a škol, jako jsou Dexter Academy, Unie kosmetiček, Česká podiatrická společnost, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace aromaterapeutů a další sdružení. Tentokrát bude několik přednášek zaměřeno i na výrobce a dovozce produktů a jejich kvalitu.  Řady těchto  přednášek a ukázek se účastní  mnoho desítek návštěvníků. Využijte této jedinečné nabídky zdarma  i Vy


Veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA bude probíhat

ve dnech 18. a 19. 2. 2011!!!


Zdroj: Beauty Expo.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle