Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Praktické, elegantní i rozverné kabelky

3. 01. 2012 | Pro ženy
Kabelky pro zimní sezonu 2011/2012 kopírují tytéž trendy, jimž letos podléhá i styl obuvi. Najdete mezi nimi praktická zavazadla, krasavice s hadími vzory à la 70. léta, červené nositelky jedinečnosti, černou klasiku nebo rozpustilé „chlupáče“ zdobené kožešinkou a cvočky.

Kouzelné zavazadlo


Doba je hektická a mnohým z nás už na celodenní pobíhání nestačí roztomilá kabelka, do které se vejdou jenom klíče, mobil a kapesníčky. V souladu s požadavkem prostoru letos letí kabely, které připomínají esteticky zmenšenou verzi cestovního zavazadla i se všemi jeho kapsičkami a přídavnými prostory.

Přehledně do nich rozmístíte cokoli od výše zmíněné soupravy, přes peněženku, zápisník, diář, sadu na úpravu líčení během dne, voňavku, krém na ruce i sluneční brýle až po netbook a hřejivou čepici. Objem navyšují i klasické černé elegantní černá kabelkakabelky, které se při zachování tvaru mírně zvětšují, aby se jejich nositelka nemusela uskromňovat ve svých požadavcích na to, co si vzít s sebou.

Rozsviťte mlhavou inverzi červenou kabelkou


S nástupem zimní sezony jako bychom se všichni zasmušili a zabalili do bund a kabátů tmavých barev. Pokud si netroufáte na oblečení jásavějších odstínů, můžete celý outfit rozzářit nápaditou červenou kabelkou. Rudá přitahuje pohledy jako magnet a v tlumenější vínové variantě působí stále decentně.

A hlavně - z původně nenápadného ošacení udělá náhle vyváženou kombinaci, která má šmrnc. Červené kabelky v sobě zrcadlí i výše uvedené trendy. Je už jenom na vás, zda si vyberete bytelné zavazadlo, pohodlnou brašnu, nebo solitér s výraznou texturou.

Hřejte si hada na rameni


S již zmíněným módním návratem 70. let jsou zpět i hadi, krokodýli a další oblíbení plazi, či spíše jejich kůže. Ochránci zvířat však nemusí tasit petice, jde totiž o detaily na obuvi, oblečení a především o kabelky z materiálů, které svým reliéfem či vzorováním kůži těchto obojživelníků imitují.

Jedná se o maximálně efektní doplněk na celou nadcházející sezonu. Navíc se na nich odráží i další letošní trend a to kombinace textur. Na jednotlivých plochách se tam rafinovaně střídá hadí vzor s hladkým či naopak zdrsněným povrchem.

Domácí mazlíček


Stejně jako letos kožešina, huňatý beránek či přítulný plyš vykukuje téměř ze všech zimních bot, sladily se s tímto trendem i kabelky a psaníčka. A aby té měkkosti nebylo příliš, vstřebaly do sebe i drsnější motorkářské motivy jako spony, řetízky a cvočky. Skoro jako byste si vedli na vycházku své oblíbené domácí zvířátko, které přímo vyzývá k pohlazení. A kdo by těm rozkošným chlupáčům dokázal odolat?

Zdroj: CCC BOTY CZECH


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
nejraději mám velikou kabelu přes rameno, co se do ní hodně vejde.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
mám asi čtyři kabelky a stejně nosím spíš batůžek.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík já kabelky měnit neumím mám jich hodně a pořád je střídám dokola i když už jsou odrbaný :D prostě se jich nedokážu zbavit i když si koupím novou nosím všechny :D
Obrázek uživatelky
profil
Ta černá je moc hezká, ale jak je již níže napsáno, kroužky bych měla zaříznutý do ruky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ta černá je pěkná, ale s tím nákladem který v kabelce nosím by se mi brzy ty kroužky zařízly do rukySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles