8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gelové nehty ano, či ne?

6. 09. 2010 | Trendy

Jistě denně potkáte spoustu dívek a žen, které vás překvapí krásnými nehty. Mnohdy již na první pohled poznáte, že si holky trochu pomohly a nehtová krása není tak přirozená, jak by se mohlo zdát. Gelové nehty se zkrátka a dobře dostávají stále víc do módy a přibývá žen, které kouzlu gelových nehtů propadly natolik, že by si obyčejný život bez gelové parády ani nedokázaly představit.


Přirozenost vs. umělá krása?


Spousta z vás si jistě řekne, že gelovky vypadají nepřirozeně a že je žena pracující nebo v domácnosti nosit nemůže. Opak je však pravdou. Pokud si necháte nehty udělat u profesionála, který vám doporučí optimální délku a zdobení, vaše okolí nemusí vůbec poznat, že nehty jsou profesionálně upraveny.


gelove-nehtyProblém však nastává tehdy, pokud narazíte na neodborníka, který neporadí a ani kvalitní nehty nevytvoří. Pak se můžete potýkat s poničeným nehtovým lůžkem, nepřirozeně vypadajícími nehty a hrůzou, kterou objevíte po odpadnutí nehtu (a že to nemusí trvat ani příliš dlouho).


Vyhledejte odborníka


Pokud se pro gelové nehty odhodláte, musíte mít na paměti, že hlavní je výběr manikérky, která své práci rozumí a vytvoří vám kvalitní nehty přesně dle vašich představ. A že je to občas běh na dlouhou trať.


Může se stát, že zabrousíte do místního kosmetického salonu, kde zaplatíte nemalé peníze a vaše gelová krása vydrží pár dnů. Dejte proto na rady a doporučení známých, které gelové nehty mají a jsou s nimi spokojené.


Domácí práce s gelovkama?


Mnoho z vás se nechá odradit od gelových nehtů vidinou domácích prací, popř. manuální prací v zaměstnání. Musíte si však uvědomit, že existují gelové a gelové nehty. A mezi nimi je velký rozdíl.


Rozhodně se nemůžete rozhodnout pro délku, která by vám při práci vadila nebo vás nějak omezovala. Pokud si necháváte dělat gelovky poprvé, rozhodněte se pro délku kratší – přirozenou, nejlépe aby kopírovala skutečnou délku vašeho vlastního nehtu, na kterou jste zvyklá.


Nádhera na plesy


gelove-nehtyPomalu, ale jistě, se blíží plesová sezóna, kterou miluje nejedna žena. Plesy jsou zkrátka ideální možností pro vyzkoušení gelových nehtů. Zdobení gelových nehtů bude čistě jen na vás. Vybrat si můžete z nepřeberných vzorů, kterých je plný internet nebo ze vzorníku manikérky.


Peníze neseberete


Pokud gelové nehty máte, jistě mi dáte za pravdu, že některé činnosti lze zvládnout se značnými obtížemi. Třeba takové spadlé peníze na dlažbě jsou skutečným oříškem, problémem je také psaní na klávesnici nebo psaní sms zpráv. Nějakou dobu se budete zkrátka zlobit, ale za chvíli vám ani nepřijde, že gelovky máte.


Krásné nehty jsou vizitkou každé ženy, ale někdy znamená méně více. I na toto pravidlo dbejte, pokud se pro gelové nehty rozhodnete. Výsledek vás však jistě nadchne a překvapí.


A jaké jsou Vaše zkušenosti s gelovými nehty?


Vendi V.- čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Také jsem o nehtech přemýšlela,ale nemám odvahu,myslím,že by mi vadili na všechnu práciSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
hezké,ale mě by při práci také vadily.
Obrázek uživatelky
profil
ja som mala nechty a da sa sními robiť všetko.Gelove nechty aj robím a zakazničky su spokojné....Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ja žijem bez nichSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc pěkné,ale v práci by vadilySmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles