Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nejnovější módní trendy v oblasti pánské i dámské módy

9. 02. 2011 | Trendy

Na prestižním módním veletrhu, který se konal ve dnech 11. – 14. ledna v italské Florencii, byly představeny nejnovější trendy ze světa pánské a dámské módy. Veletrhu se zúčastnili tradiční světoví výrobci a prodejci z různých zemí.


Trendy sezony podzim – zima 2011/12 odhaleny


Na veletrhu byly představeny trendy sezony podzim – zima 2011/12. Z hlediska zákazníků je tato sezona ještě relativně daleko, nicméně pro výrobce oděvů teď nastává chvíle, kdy se musí intenzivně zabývat kolekcemi, které budou v prodeji během příští zimy. Na italský veletrh firmy jezdí nejen prezentovat své produkty, ale také čerpat inspiraci z hlediska módních trendů,“ řekl módní poradce René Volek, který se letošního veletrhu jako návštěvník zúčastnil spolu s módní návrhářkou Vlaďkou Antlovou.


In budou jednořadové obleky na dva knoflíky se dvěma rozparky


rene-volekJaké trendy v sezoně podzim – zima 2011/12 můžeme očekávat? „Na veletrhu bylo patrné, že u obleků i nadále pokračuje trend vyštíhlování fazón. Dále budou přetrvávat jednořadové obleky se dvěma knoflíky a dvěma rozparky. V podzimní a zimní sezoně bude kladen důraz nejen na samotné vnější zpracování sak, ale i na vhodnost podšívky. Na veletrhu byly hodně k vidění podšívky s logy firem, což souvisí se zvýrazňováním identity výrobku. V kurzu bude také velice náročné vnitřní vypracování sak,“ uvedl René Volek. 


Trendové budou černé, šedé a hnědé obleky, dále úzké kravaty a košile se vzory


Dodal, že z hlediska materiálů budou u pánských obleků trendové přírodní materiály – vlna. „Jak veletrh ukázal, z hlediska barevnosti obleků přetrvává černá a šedá barva. V trendu budou i obleky hnědé. Vývoj je patrný také u košil. Budou převládat košile se vzorem – zejména různé proužečky, hodně byly na veletrhu vidět i kárované košile. Z hlediska trendů nesmíme zapomenout ani na kravaty, které by měly být ovšem úzké, v rozmezí tři až šest a půl centimetru na šířku,“ sdělil nám René Volek po návratu z veletrhu.


Casual móda stále v trendu – pokračující trend: saka v kombinaci s jeansy


A co casual móda? „Saka v kombinaci s jeansy, to je jednoznačný trend – na veletrhu byly v rámci casual módy prezentovány nejčastěji klasické rovné jeansy – ani široké, ani úzké, zkrátka rovná klasika. Saka pro casual módu jsou dle trendu z veletrhu velice náročná na vypracování, přičemž důraz je kladen na detail. Z hlediska materiálů u volnočasových sak bude převládat dyftýn. Dyftýn byl na veletrhu k vidění nejen u sak, ale také u bund, které zažívají obrovský boom,“ řekl René Volek.


Dámská móda: Klasický kostým na ústupu


rene-volekVeletrh ukázal, že v sezoně podzim – zima 2011/12 bude klasický dámský kostým na ústupu: Klasický dámský kostým je na ústupu, co se týká oblékání žen do práce. V dnešním „rychlém“ životě potřebují dámy módu pohodlnou, praktickou, ale elegantně zajímavou. U dámské módy je návrat do přelomu 80. a 90. let minulého století. Zvýrazňovaná ramena, užší pasové siluety, to je příští móda.


Materiály, které byly na veletrhu k vidění, jsou naprosto perfektní, odpovídají vymoženostem textilního průmyslu 21. století. U dámské módy se do popředí dostává casual - city móda, tedy variabilní móda, která ženám umožní kombinovat doplňky a základní výrobky mezi sebou. Velký boom opět zažívají jeansové kalhoty, které dámy mohou kombinovat ze separátními saky z bavlny, svetříky a podobně
,“ uvedl René Volek.  Zdůraznil, že klasický kostým bude záležitost spíše společenskou, ale své opodstatnění neztratí.


Zdroj: René Volek.cz 
Módní poradce


Vendi V
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
mladej by si to na sebe nevzal :D
Obrázek uživatelky
profil
Pěkné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
všetko nositelné a pohodové
Obrázek uživatelky
profil
Elegantní věcičky.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
moc pěkné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles