Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mordparta - 6. díl - Nadvláda

2. 10. 2016 | Televizní tipy
6. díl nového kriminálního seriálu Mordparta nese název „Nadvláda“ a sledovat jej můžete 2.10. 2016. Jedoucí vůz v ranním šeru. Muž za volantem si brouká melodii písně z rádia, na volantu vyťukává rytmus, překvapením ustrne. Předním sklem vidí mimo silnice vybouranou dodávku. Z motoru se ještě slabě kouří. Ztiší rádio, zastaví u krajnice. Za volantem dodávky objeví zakrvaveného muže v bezvědomí. Rozhlédne se a něco uvidí v nedalekém křoví, odchází tím směrem.

Muž najde ženu, která má ruce před tělem na zápěstích slepené páskou, kotníky taky, kožená S/M kukla se zipem místo pusy, tělo se třese. Slyšíme chrapot bojujícího těla. Muž ženu přikryje bundou.

Mordparta - 6. díl - 2.10. 2016Colombo vystupuje ze svého vozu, kráčí k dodávce, podlézá policejní pásku. Pavel je už nějakou dobu na místě činu, obeznamuje svého kolegu s fakty: ženu drželi nějakou dobu, tělo měla celé poseté podlitinami a ranami, které se zhlukovali směrem k prsům a genitáliím, popáleniny způsobené elektřinou, opakovaně znásilněná…

Colombo nechápe, proč jel řidič směrem do města… proč ji vezl do centra živou… Kdyby se jí chtěl zbavit, bylo by bezpečnější převést ji mrtvou, co možná nejkratší cestou opačným směrem někam za město…

Rozjíždí se vyšetřování. Schody před bytem, čtyři vyšetřovatelé čekají, ruce v rukavicích připraveny na zbraních. Slyšíme rozletět se dveře, dolehne sem křik přepadovky, jak si hlásí prázdné místnosti. Členové Mordparty vchází do bytu. Je tam málo nábytku, ale zato jsou tam počítače, monitory a množství blikajících servrů a externích úložišť. Pavel si sedne ke stolu, pohne myší, obrazovka počítače se rozjasní. Otevře první složku, spustí jedno z mnoha videí.

Na monitoru se objeví videonahrávka, slabě nasvícený prázdný sklad, kdosi v něm natáčí znásilnění dívky v roztrhaných punčochách a špinavém triku.

Technik nese Colombovi fotky, jsou zabalené v sáčcích. Jsou na nich různě obnažené ženy, všechny jsou spoutané a mají na hlavě stejnou kuklu. K čemu je to vlastně přivedla nehoda dodávky? Kdo natáčí tato brutální videa a pro koho…?

Hrají: J. Bartoška, V. Kotek, M. Plánková, P. Batěk, J. Bábek, K. Boková, M. Steinmasslová. Scénář: T. Bombík, Režie: P. Bebjak.

6. díl nového kriminálního seriálu Mordparta můžete sledovat 2.10. 2016 od 20:15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Mordparta - 6. díl - Nadvláda:

Mordparta - 6. díl - Nadvláda
Mordparta - 6. díl - Nadvláda
Mordparta - 6. díl - Nadvláda
Mordparta - 6. díl - Nadvláda
Mordparta - 6. díl - Nadvláda
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
...Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles