Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Televizní premiéra filmu Na vlastní nebezpečí

31. 08. 2009 | Televizní tipy
Televizní premiéru úspěšného filmu režiséra Filipa Renče Na vlastní nebezpečí uvede v pondělí 31. srpna 2009 v hlavním vysílacím časem TV Nova, která je také jeho hlavním partnerem. Dobrodružný příběh s tajemnou zápletkou nabízí dynamickou akční podívanou.

Televize Nova je hlavním partnerem celovečerního filmu režiséra Filipa Renče Na vlastní nebezpečí, jehož televizní premiéru uvede v pondělí 31. srpna 2009 od 20.00 hodin. Vzrušující příběh s tajemnou zápletkou, natočený podle scénáře Josefa Urbana, nabízí napínavou akční podívanou. Skupina lidí se utká v nerovném souboji s divokým přírodním živlem, strážci zákona i hranicemi vlastních možností.

„Námět na film vznikl na jednom raftingovém výletu v Černé hoře, kde jsme s Josefem Urbanem zažili podobný příběh, jaký potká naše hrdiny,“ přiznává režisér Filip Renč.

Televizní premiéra filmu Na vlastní nebezpečíMajitel cestovní kanceláře, zaměřené na extrémní sporty, získá zajímavou zakázku – sjezd nebezpečné Černé řeky, protékající drsnými kaňony balkánských hor. Klient Saša, který výpravu inicioval, má zjevně vážný důvod, proč chce jet právě do oblasti, kde kdysi za podivných okolností zahynul jeden český vodák. Téměř zapomenuté tajemství je pro něj spojeno s rodinnou tragédií a dlouholetým traumatem a teď nadešla šance dopátrat se pravdy.

Nabídka atraktivního dobrodružství svede dohromady nesourodou skupinu nic netušících lidí, pro něž je cesta jen zajímavým výletem. Brzy si ale sáhnou nejen na dno fyzických sil, ale také si vyjasní, co pro ně znamenají odvaha, férová hra, přátelství, láska či schopnost vyrovnat se s pravdou, ať je jakákoliv.

Rafting se stane soubojem s přírodou i střetem se zákonem, vlastními silami a svědomím. Cesta, plná vypjatých situací, změní každému z posádky zcela zásadně pohled na život. V hlavní roli uvidíme Jiřího Langmajera (Saša).
V dalších rolích se objeví mimo jiné Filip Blažek (Rony), Václav Jiráček (Dominik), Lucia Siposová (Míša), Miroslav Krobot (Kužnik), Luboš Veselý (Sašův otec) či Jan Svěrák (prodavač v bazaru).

„Je to příběh o hledání vlastní minulosti, o ztrátách, které nás životem provázejí,“ říká scenárista Josef Urban. „Dokud žijeme, nic není ztraceno, nic není jednoduché a moc to bolí. Když však vytrváme, možná nás čeká překvapení stejně jako hlavního hrdinu filmu,“ uzavírá.

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
podle ukázek to vypadalo, že tu bude bomba film, nakonec mi to přišlo jako obyč.film, zkrátka nic moc...čekala jsem víc...Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem docela zklamaná.Nelíbilo se mi to.Jsou opravdu lepší filmy.
Obrázek uživatelky
profil
ho budou dávat.Jsem na něj zvědavá,jaké to bude
Obrázek uživatelky
profil
mě se film líbil
Obrázek uživatelky
profil
Jsou lepší filmy než na Vlastní nebezpečí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles