Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

MUMIE: HROB DRAČÍHO CÍSAŘE

30. 07. 2008 | Televizní tipy

PREMIÉRA

již 31. července 2008

 

Zlo se právě probudilo. Mumie se vrací. Už zase. Tentokrát ale opustila vyhřáté písečné duny a společně s olympioniky se vynořila v Číně. O to strašlivější by měla být. Dobrodružný velkofilm Mumie: Hrob Dračího císaře je pokračováním úspěšných snímků Mumie a Mumie se vrací.

Stephena Sommerse sice na režisérské stoličce vystřídal Rob Cohen (xXx, Rychle a zběsile) a sličnou Rachel Weisz v hlavním ženském partu neméně krásná Maria Bello, ale jinak zůstalo vše při starém. Rošťácký dobrodruh Rick O´Connell (Brendan Fraser) bude zase chránit svět před zlem, které přestalo respektovat nápis na vlastním náhrobku, kde stojí klasické „Odpočívej v pokoji“.

MumieMumie














Hrob, v němž přebývá titulní antihrdina, co do velkoleposti strčí egyptské pyramidy hravě do kapsy. Obklopuje ho 10 tisíc příslušníků slavné terakotové armády, hliněných soch do nejmenšího detailu vykreslujících válečníky z doby před dvěma tisící lety. Hraví hollywoodští scenáristé z tohoto divu světa vytvořili ústřední zápletku příběhu. Jde prý o prokleté vojáky mocného čínského vládce (Jet Li), jež společně s jejich pánem proklela zhrzená a oklamaná čarodějka (Michelle Yeoh), kterou Dračí císař, navěky uvězněný v hliněné krustě, připravil o milence. Naneštěstí na tento neobvyklý hřbitov zavátý prachem a časem narazí archeologická výprava, jejímž členem je i syn dobrodruha Ricka O´Connella Alex (debutující Luke Ford), který je stejně zbrklý jako jeho otec.

MumieMumie














Neopatrností spustí řetězec událostí, na jejímž konci bude obživlá mumie Dračího císaře, která má jediný cíl – ovládnout celý svět. Zoufalý Alex se proto obrátí na jediné dvě bytosti, které si dokážou poradit s nemrtvými, tedy na vlastní rodiče. Na nehostinném Dálném východě ale všichni tři záhy zjistí, že zdejší mumie jsou z úplně jiné ligy, než byly ty egyptské, stejně jako nebezpečí, jimž v napínavé a zábavné filmové jízdě budou muset čelit.

MumieStejně jako u předchozích dvou dílů, i tentokrát čekají na diváky trikové hody, které znovu o kousíček posouvají hranice nemožného. To potvrzuje i režisér Rob Cohen. „Vždycky jsem nervózní z projekcí pro šéfy studia. Po promítání Mumie byli šťastní jako blechy a říkali mi, že kdybych potřeboval zvýšit už tak obrovský rozpočet na trikové scény, stačí prý říct. To je vždycky dobrý signál,“ říká Cohen, který o navýšení pochopitelně požádal.

MUMIE: HROB DRAČÍHO CÍSAŘE hrají: Brendan Fraser, Jet Li, Maria Bello, Michelle Yeoh, John Hannah, Luke Ford

V českém znění MUMIE: Lukáš Hlavica, Simona Postlerová, Martin Písařík, Antonín Navrátil, Ivana Milbachová, Jiří Zavřel, Martin Stránský, Luděk Čtvrtlík, Jitka Ježková, Bohdan Tůma, Jitka Moučková, Vladimír Fišer, Jana Páleníčková, Dalimil Klapka a další
 
Film MUMIE je přístupný a jeho délka je 114 minut.



Zdroj: BONTONFILM
- on -



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !