Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Můžete mít všechno, jen ne vše najednou

2. 04. 2021 | Knižní tipy
Název: Můžete mít všechno, jen ne vše najednou
Autor: Neustadt Romi
Datum vydání: 2 / 2021
Nakladatelství: Grada
Formát:  144 × 207 mm
Počet stran: 224 stran
Vazba: Pevná
Cena: 239 Kč

My ženy trpíme nebezpečným a někdy ubíjejícím neduhem, který se nazývá nereálná očekávání. Chodíme po světě s představou, jaké bychom měly být, čeho bychom měly dosáhnout a jak bychom při tom měly vypadat. Měly bychom vychovat hodné a chytré děti, na které budeme pyšné. Budovat skvělou kariéru.


Můžete mít všechno, jen ne vše najednouNeustále rozvíjet partnerský vztah plný vášně a podpory. Mít pevná přátelství, být aktivní a pozitivní. Když je třeba, napéct muffiny pro celou školku. Pečovat o domácnost, mít domov jako ze škatulky a ještě u toho skvěle vypadat.

Tuto epidemii pomáháme šířit tím, že se každá z nás pokouší předstírat, jak je všechno v pořádku. Jsme vystresované a nevyspalé. Máme pocit, že nic nezvládáme. Neděláme to, co bychom opravdu chtěly. A jsme unavené. Zatraceně unavené.

Snažíme se mít všechno, ale jdeme na to úplně špatně. Lidé si totiž pletou, co to znamená „mít všechno“ a „dělat všechno“. Ani vy, ani já rozhodně nedokážeme zvládnout všechno samy. A o tom je tato kniha.

Chci, abyste přišly na to, co ve svém životě opravdu chcete, co vám dělá radost, co vás naplňuje a uklidňuje. Abyste se po přečtení knihy dokázaly zaměřit na to, co je pro vás opravdu důležité, a dát stranou vše, co není v souladu s vašimi sny a přáními. Uvědomíte si svou hodnotu a přijmete ji, což ovlivní i to, jak budete trávit svůj čas. Vytvoříte si návyky, jež ochrání váš čas i energii. Naučíte se říkat ne věcem, na kterých nezáleží a soustředit se jen na to důležité.

Ve všech oblastech svého života budete samy sebou. Naučíte se odložit strach, který vám brání rozvinout naplno svůj potenciál. A budete k sobě mnohem shovívavější, protože si to zasloužíte, stejně jako si zasloužíte mít všechno.

Tato kniha je určena pro každou ženu, která má sny a chce žít naplněný, šťastný život. Takže jednoduše pro nás všechny.


Tuto knihu Můžete mít všechno, jen ne vše najednou zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !