Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021

12. 06. 2021 | Televizní tipy
Každý, kdo má rád zdravý životní styl a rodinnou pohodu, jistě uvítá nový magazín Na houpačce. Týdeník plný inspirace, nápadů, ale také zábavy a toulek po České republice. Tentokrát navštívíme větrný mlýn ve Zbyslavicích. Jeho majitel je zároveň držitelem ocenění za citlivé rekonstrukce. Probereme, jak se starým domům vdechuje nový život, proč je recyklace bydlení i materiálů zapotřebí a proč se v takových domech skvěle bydlí.


Holčičky vyrobí květinové dekorace, které se hodí jako výzdoba do interiéru, ozdoba na kabelku nebo tečka na sladký muffin.

Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021Kluci si vytvoří draka – a hned vyzkouší, jak létá. A že jim to půjde!

O vlně a jejím dokonalém složení se dozvíte mnoho nového. Třeba to, že jsou z ní skvělé pokrývky na léto i na zimu. V létě se vlákno totiž smršťuje, v zimě roztahuje. A tím se mění jeho tepelné vlastnosti. Také si ukážeme přístroj na česání vlny – krampl, který má více než sto let, a přesto stále ještě funguje bezvadně.

V neposlední řadě se naučíme vázat květiny bez floristické hmoty. Jednoduše, přirozeně a z květin, které vás obklopují. Trend je jednoduchý. Důraz je kladen na přirozenost, sezónnost i to, aby kytice byla z lokálních zdrojů.

Závěrem zjistíte něco o bylinkách. Respektive o microgreens. Slyšeli jste o nich? A o tom, proč by vás měly právě tyto rostlinky doprovázet celoročně? Pokud ne, sledujte pořad Na houpačce.

Po pořadu Na houpačce bude následovat krátké okénko Eva testuje, ve kterém budou diváci testovat v domácích podmínkách produkty, které Evu v průběhu přípravy pořadu zaujmou. Praktické rady tedy budou obsaženy v každé minutě obou pořadů.

Vždy v sobotu se diváci mohou těšit na rady, tipy a inspiraci pro zdravý životní styl i duševní pohodu celé rodiny. Každý díl je natáčen v krásném prostředí českého venkova.

Rodinný život představuje základ spokojeného života. Chcete ten váš vylepšit také? Pak sledujte jedenáctý díl rodinného pořadu Na houpačce už v sobotu 12. června v 17.55 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021:

Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021
Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021
Na houpačce - 11. díl - 12. 6. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !