8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na houpačce - 2. díl - 10. 4. 2021

10. 04. 2021 | Televizní tipy
Každý, kdo má rád zdravý životní styl a rodinnou pohodu, jistě uvítá nový magazín Na houpačce. Týdeník plný inspirace, nápadů, ale také zábavy a toulek po České republice. V Galerii na poli si průvodkyně pořadem, Eva Čejková, popovídá s majitelkou objektu o tom, jak citlivě provádět rekonstrukci a proč se rozhodla odstěhovat na místo, kde má tolik prostoru.

Kromě jiného si k debatě o bydlení a propojení domova s keramickou dílnou přizve také krajinářskou architektku, která vysvětlí, jak pracovat na rekonstrukci zahrady. Proč se vyplatí respektovat to, co je přirozené v kraji a co na zahradě či v jiném prostoru už dlouhé roky fungovalo.
Kluci připraví výzdobu z květináčů, která se na venkovský statek skvěle hodí. Doplní ho také o jarní květiny…

Na houpačce - 2. díl - 10. 4. 2021Následně si popovídáme s odbornicí, která se věnuje chovu poníků. Mimo jiné zjistíte, proč jsou koníci tak oblíbení u dětí a proč se nehodí na zahradu. Třeba proto, že jde o stádová zvířata a samotní by byli smutní. Péči, kterou dává člověk koním, ale i lásku, kterou vrací poník dítěti, to vše probere Eva se svým dalším hostem.

K čemu je hormonální jóga a pro koho je vhodná? To zjistíte během rozhovoru moderátorky s dalším hostem. Vyzkoušet si budete moci cviky, které pomáhají celkové rovnováze. V neposlední řadě si Eva s dětmi představí fajáns. Proslavený druh keramiky, který měl původně nažloutlou a načervenalou barvu, lesklou glazuru, velmi připomínající porcelán. Jaké vzory si dívky u hrnčířského stolu připraví a zvládnete to také vy?

Eva si také popovídá s designérem krbových kamen. Dozví se, proč jsou kamna srdcem domova.
Tečka na konec nebude sladká, ale smažená. Zjistíte, proč a v čem obalovat řízky, dokonce i to, jak ozvláštnit varianty pro děti nebo pro vegetariány.

Po pořadu Na houpačce bude následovat krátké okénko Eva testuje, ve kterém budou diváci testovat v domácích podmínkách produkty, které Evu v průběhu přípravy pořadu zaujmou. Praktické rady tedy budou obsaženy v každé minutě obou pořadů.

Vždy v sobotu se tak diváci mohou těšit na rady, tipy a inspiraci pro zdravý životní styl i duševní pohodu celé rodiny. Každý díl je natáčen v krásném prostředí českého venkova.
Rodinný život představuje základ spokojeného života. Chcete ten váš vylepšit také? Pak sledujte pořad Na houpačce.

Další díl rodinného pořadu sledujte už v sobotu 10.4. 2021 v 17.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !