Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021

8. 05. 2021 | Televizní tipy
Každý, kdo má rád zdravý životní styl a rodinnou pohodu, jistě uvítá nový magazín Na houpačce. Týdeník plný inspirace, nápadů, ale také zábavy a toulek po České republice. Nejprve si prohlédneme středočeský srub v Línech. Zjistíme, jaké řemeslo přežije věky a proč je důležité rekonstruovat podle tradičních metod.

Kromě toho si vyrobíme překvapení pro maminku, řekneme si, proč slavit tak významný den alespoň pusou a kde se vlastně vzal svátek maminek? Abyste byli v obraze, Eva vám vysvětlí nejen jeho historii, ale také to, kdo se o jeho slavení v Česku zasloužil. Věřte, že přesně tyto informace se vám budou hodit, a zjistíte, že právě tato oslava má svůj hluboký historický smysl.

Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021Víte, že si můžete ušetřit práci a z jednoho hrnce připravit rajskou polévku i omáčku? Zdravou, jak také jinak. Navíc tento tip vám ušetří čas při přípravě večeře. Mrkneme se do Egypta a popovídáme si s Češkou, která zde zachraňuje zatoulané psy. Zdravě si zacvičíme a v neposlední řadě se budeme bavit se třemi generacemi maminek. Co si předávají a v čem spočívá síla žen?

Na závěr je dobré zmínit židovské přísloví: „Bůh nemůže být všude, tak stvořil matky.“ Přesně v tomto duchu si užijte následující neděli a nezapomeňte – popřát své mamince. Po pořadu Na houpačce bude následovat krátké okénko Eva testuje, ve kterém budou diváci testovat v domácích podmínkách produkty, které Evu v průběhu přípravy pořadu zaujmou. Praktické rady tedy budou obsaženy v každé minutě obou pořadů.

Vždy v sobotu se diváci mohou těšit na rady, tipy a inspiraci pro zdravý životní styl i duševní pohodu celé rodiny. Každý díl je natáčen v krásném prostředí českého venkova.

Rodinný život představuje základ spokojeného života. Chcete ten váš vylepšit také? Pak sledujte pořad Na houpačce. Šestý díl rodinného pořadu sledujte už v sobotu 8. 5. 2021 v 17.55 na Primě.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021:

Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021
Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021
Na houpačce - 6. díl - 8. 5. 2021
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !