Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!

3. 04. 2021 | Televizní tipy
Rodinný život představuje základ spokojeného života. Chcete ten váš vylepšit také? Pak sledujte pořad Na houpačce. První díl rodinného pořadu sledujte už v sobotu 3. dubna v 17.55 na Primě. Každý, kdo má rád zdravý životní styl a rodinnou pohodu, jistě uvítá nový magazín Na houpačce. Týdeník plný inspirace, nápadů, ale také zábavy a toulek po České republice.

V chalupě U Vyšaty v Pošumaví si připomeneme nejen cestovatele Františka Vyšatu, který odsud pocházel, ale také tradice, které v Česku dodržujeme už po staletí. Průvodkyně pořadem, moderátorka Eva Čejková, vysvětlí symboliku barev během Velikonoce, vyptá se majitelky chalupy, jaké to je přijít z města na venkov. Život na vesnici může být permanentní dovolenou – ovšem vykoupenou množstvím práce.

Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!Mimo jiné, Eva s dětmi začne připravovat velikonoční dekorace, pánové si nachystají řehtačku tradičním způsobem. Svícen ze skořápek bude ozdobou na každém tradičním stole a v neposlední řadě můžete spolu s Evou a jejím hostem vyzkoušet přípravu jidášů ze špaldového kvásku.
A kdybyste se náhodou cítili pod tlakem, během pořadu vás také naučíme volně dýchat. Tak, abyste si odpočinuli a načerpali energii.

Po pořadu Na houpačce bude následovat krátké okénko Eva testuje, ve kterém budou diváci testovat v domácích podmínkách produkty, které Evu v průběhu přípravy pořadu zaujmou. Praktické rady tedy budou obsaženy v každé minutě obou pořadů.

Vždy v sobotu se tak diváci mohou těšit na rady, tipy a inspiraci pro zdravý životní styl i duševní pohodu celé rodiny. Každý díl je natáčen v krásném prostředí českého venkova.

První díl rodinného pořadu Na houpačce sledujte už v sobotu 3.4. 2021  v 17.55 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!:

Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!
Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!
Na houpačce: Velikonoce v duchu tradic. Recepty i spousta chytrých nápadů pro celou rodinu. V sobotu na Primě!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !