Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Na Vánoce o den více

30. 11. 2021 | Knižní tipy
Název: Na Vánoce o den více
Autor: Christina Laurenová
Překlad: Jan Sládek
Datum vydání: 10 / 2021
Nakladatelství: Jota
Formát: 130 x 200 mm
Počet stran: 344
Vazba: pevná s přebalem
Cena: 278 Kč

Znáte film Na Hromnice o den více, v němž se Bill Murray probouzí opakovaně v ten samý den? Kdo z nás by si někdy nepovzdychl: „Ach, kéž bych mohl vrátit čas, udělal bych všechno jinak!“ A přesně tuhle šanci dostane hlavní hrdinka nové knihy Christiny Lauren Na Vánoce o den více. Maelyn se zasekne v časové smyčce, a tak se neustále vrací do 21. prosince, dne, kdy se svými rodiči a bratrem přijíždí na milovanou chatu oslavit, tak jako každým rokem, Vánoce. Tentokrát to ovšem mají být Vánoce poslední. Chata bude na prodej.

Na Vánoce o den víceVánoce jsou pro rituály jako stvořené, ale skutečně by vás bavilo pořád dokola padat ze schodů, nechat si rozkousat psiskem oblíbený svetr, několikrát po sobě si vylomit zub na pekelně tvrdé nepovedené sušence, opilecky trapně se muchlovat s někým, s kým opravdu nechcete, a marně toužit po někom, o koho doopravdy stojíte? A představte si tu hrůzu, když procházíte letištním terminálem a je vám naprosto dokonale jasné, co se v příští vteřině stane. A ono se to skutečně stane. Co se to děje? To se jí snad jen zdá! Dělá si z ní vesmír dobrý den? Už nadobro zešílela? Tohle není normální! Zavolejte doktora!

Do Maelyn je zamilovaný puberťák Theo, ale jak to tak chodí, Maelyn miluje jeho bratra Andrewa, který, jak se to jeví, nemiluje nikoho. Když přejde první šok z déjà vu a Mae přijme fakt, že se neustále vrací v čase, pojme to jako možnost, jak získat Andrewovo srdce – co nezabralo minule, tomu se tentokrát vyhne a zkusí to jinak. Podaří se jí sbalit Andrewa? A vymaní se někdy z časové smyčky? A co chata? Kdo ji nakonec koupí?

O autorce knihy Na Vánoce o den více:


Christina Lauren je pseudonym dvou nejlepších kamarádek / spřízněných duší / skoro-dvojčat / spolupracovnic Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. Dvě praštěné milovnice literatury píší fikci pro mladistvé i dospělé a společně už vypustily do světa přes dvě desítky bestsellerů. Některé romány obsahují líbání,  jiné HÓÓÓDNĚ líbání. Česky jako první vyšla původně erotická fan fikce The Office Božský bastard  (Nakladatelství JOTA, 2013), Na Vánoce o den více jsou v češtině sedmnáctou vydanou knihou.


Tuto knihu Na Vánoce o den více zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Jota.


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Na Vánoce o den více:

Na Vánoce o den více
Na Vánoce o den více
Na Vánoce o den více
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !