Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Natáčí se nový seriál Znamení koně

16. 10. 2009 | Televizní tipy

V napajedelském hřebčíně na Zlínsku začalo v těchto dnech natáčení nového původního seriálu České televize Znamení koně z prostředí koňské farmy a dostihů. Seriál Znamení koně vzniká v Centru dramatické tvorby brněnského studia České televize. Výrobu zajišťují zlínské Filmové ateliéry s.r.o., Česká televize je většinovým koproducentem. Režie seriálu Znamení koně Milan Cieslar.


Hlavní hrdina příběhu Znamení koně, dobrodruh a světoběžník David Hora, je po náhlé smrti svého otce konfrontován s minulostí a nepříliš růžovou budoucností rodinné farmy. Jeho očima divák poznává tvrdý život lidí, kteří zasvětili život chovu a tréninku koní. David se rozhodne skoncovat s bouřlivým životem, pokouší se na farmě usadit a začít znovu. Jeho nevyřešená minulost ho však pronásleduje a působí jemu i jeho blízkým celou řadu komplikací.

ukazkaAutory námětu a scénáře seriálu Znamení koně, který bude mít třináct dílů po 52 minutách, jsou Magdalena Turnovská, Marcela Kopecká a Roman Kopřivík. V režii seriálu Znamení koně Milana Cieslara se v hlavních rolích představí Richard Krajčo jako David, jeho dceru Adélu hraje Kara Němečková. V roli Davidova nevlastního bratra se představí Jiří Mádl, jako jeho nevlastní matka Vilma Cibulková.

Majitele konkurenční farmy Kalinu ztvární Igor Bareš, jeho dceru Kláru Tereza Voříšková, milovníka koní hraběte Schwarze bude hrát Boleslav Polívka. V dalších rolích seriálu Znamení koně se představí například Valérie Zawadská, Oldřich Navrátil, Petr Franěk, Karel Dobrý a Jan Novotný.

Natáčí seriálu Znamení koně se v několika lokacích ve Zlínském kraji – například ve Slušovicích, v Luhačovicích, v Uherském Hradišti i v samotném Zlíně. První fáze natáčení seriálu Znamení koně spadá do letošního října a listopadu, pokračovat se bude dále v roce 2010. S nasazením seriálu Znamení koně do vysílání počítá Česká televize na začátku roku 2011.


Zdroj: Česká televize


Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Natáčí se nový seriál Znamení koně:

Natáčí se nový seriál Znamení koně
Natáčí se nový seriál Znamení koně
Natáčí se nový seriál Znamení koně
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
jen aby těch seriálů nebylo za chvíli už nějak moc
Obrázek uživatelky
profil
Hmm-to by nemuselo být špatné Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
uz se moc tesim az to budou davat.cesky serialy jsou posledni dobou uzasny
Obrázek uživatelky
profil
a pokud ten seriál bude jako byla kdysi Dobrá voda nebo film Outsider, tak se už teď těším.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už se moc těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles