8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neutrální barvy: Průvodce pro začátečníky

3. 07. 2023 | Trendy
-Komerční sdělení-

Letos můžeme náš šatník obohatit také o oblečení a o módní doplňky v neutrálních barvách. Jestliže nejste zrovna módní guru, nemusíte si zoufat. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jakým způsobem si v šatníku s neutrálními barvami pohrát, abychom docílili stylových outfitů. Čtěte a nechte se inspirovat společně s námi.

Proč zařadit černou a bílou barvu do našich outfitů?


Mezi nejoblíbenější neutrální barvy patří letos jednoznačně bílá a černá. Jsou to barvy univerzální, které z módy zkrátka nevychází. Bílé oblečení zapadne skvěle do svěžích celobílých outfitů. Ty budou v letošní sezóně opravdovým trhákem. Černé kousky oděvů pak skvěle sladíte i s módními doplňky se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové.

Neutrální barvy: Průvodce pro začátečníkyČerná i bílá barva jdou dobře i k těm neonovým a výraznějším. Odvážná je kombinace černé a červené barvy. Letos pak můžete volit i kontrastní černobílý model. Takto postavené outfity zaujmou na první pohled a navíc se jen tak neokoukají. Černá a bílá barva pak mají i tu výhodu, že se skvěle kombinují i se zlatými či se stříbrnými šperky. Výběr tedy záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. A pozor! Černá a bílá barva se také hodí do vašich kapsulových šatníků. Díky jednomu kousku oblečení v zmíněných barvách tak můžete vyčarovat celou řadu trendy outfitů. Černá barva se hodí na volnočasové i na sváteční nošení. Určitě ji tak do svého šatníku zařaďte i vy.

Béžová a pleťová barva jsou in! Zkusíte je také?


Neutrální barvou je také béžová a pleťová. Slyšet jsme mohli i o tzv. odstínu nude. Jedná se o jemné odstíny barev, které můžete kombinovat s pastelovými i s výraznějšími barevnými tóny. Ale pozor! Béžové a pleťové kousky budou slušet zejména typům se snědou pokožkou. Pokud máte tedy světlejší odstín pleti, vynechejte v šatníku nude oblečení a vsaďte spíše na menší módní doplňky a na obuv v zmíněném barevném odstínu. V pleťovém oblečení byste totiž působili nevýrazně a tzv. neslaně a nemastně. A to přeci nechcete. Světlé typy však mohou volit béžový odstín oblečení, v kterém na první pohled zazáří. Jako příklad si můžeme uvést trendy dámské kalhoty cargo v zelené barvě, které se budou skvěle hodit do outfitu s nude batohem se zlatými zipy. Pleťovou barvu pak může mít i vaše obuv. Ta by totiž měla s módními doplňky vždy dokonale ladit. A to nejen barvou, ale také strukturou.

Jak zařadit krémovou a šedou barvu do našich outfitů, abychom byli in?


Jestliže nejste příznivci bílé barvy, co zkusit krémová barevný odstín?! Opět se jedná o barvu neutrální, která lze výborně kombinovat i s dalšími pestrobarevnými odstíny. Slušet vám bude i v kombinaci se vzory a s motivy. Krémové kousky sluší převážně světlejším typům. Krémové oblečení i módní doplňky a boty mohou mít na sobě i zlaté detaily. Zlatá a krémová si totiž spolu zkrátka dobře rozumí. V módě bude letos také šedá barva. Vybírat můžete např. antracitový odstín, který bude hitem sezóny. S šedým oblečením se pak výborně ladí i červené módní doplňky nebo boty. Ty mohou mít např. vínový odstín. Šedá barva pak výborně sluší i stříbrným módním doplňkům. Nosit je můžete i se šperky z bílého zlata.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !