Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nic než pravda - Konec přátelství?!

1. 10. 2008 | Televizní tipy
Sandra Barchánková usedne v dalším díle pořadu Nic než pravda do horkého křesla. Jednadvacetiletá blondýnka vypadá velmi křehce, ale s nástrahami osudu, které jí život připravil, se pere statečně. To druhý soutěžící, Josef Polášek z Bruntálu, má spíše image podivína, který nenechá vaše bránice chvíli v klidu. Jeho projev i názory mnohdy vyvolávají spíše smích než vážné reakce.

Sandra Barchánková (21 let)

Mladá maminka Sandra Barchánková má půlročního syna Matyáše. Tomu lékaři hned po narození diagnostikovali trvalé poškození mozku, které zapříčiňuje celoživotní kojenecké stadium. Sandra se ale nehodlala vzdát a pravidelně se synem cvičí Vojtovu metodu. Nakonec se ze závažné diagnózy stala lehčí dětská obrna; Matyáš má méně pohyblivou jednu ručičku. I proto se Sandra rozhodla, že případnou výhru použije na další léčbu syna. Nic než pravda„Matyáš je teď ve stadiu, kdy potřebuje další a další péči odborníků, a pokud vyhraju, budu ji moct zajistit,“ doufala maminka před svou účastí ve studiu. Tam se nakonec stali hlavními aktéry patroni, resp. tatínek a přítel. Došlo k výměně názorů přímo před televizními kamerami, zvláště když Sandra odpovídala na otázky týkající se vztahu právě jejího otce a přítele Tomáše.
Největším překvapením pro Sandru ale budou reakce dalšího z jejích patronů – nejlepší kamarádky Lenky.
Při jedné z otázek – „Myslíte si, že výhrady vašich rodičů vůči Tomášovi jsou opodstatněné?“ – měl už Tomáš evidentně nervy na pochodu. On ani nejlepší kamarádka Sandry si neuvědomili, že jejich slova zachycují mikrofony. „To si dělá srandu? To už můžu jít domů, jako...“ pronesl naštvaně Tomáš po odpovědi své přítelkyně. „Aspoň vidíš, jak přemýšlí,“ reagovala nečekaně Lenka. „Jdeš pěšky, dneska?“ neodpustila si další poznámku.

Patrony ve studiu budou otec František, přítel Tomáš, nejlepší kamarádka Lenka.

I na tyto otázky Sandra odpoví:
- Vzhlížela jste někdy k bratrovi v době jeho drogové závislosti?
- Vyhýbáte se po porodu sexu?
- Má Tomáš rád vašeho otce?


Josef Polášek (25 let)

Josef Polášek z Bruntálu, povoláním lisař, zaujme diváky nejdříve svým vzhledem a následně jistě také svým neobvyklým projevem. Vždy se vymykal svým vrstevníkům. Ve škole se z tohoto důvodu stal také obětí šikany. „Měl jsem například propíchnutou ruku propiskou,“ prozradil ve studiu. Josef dosud žije s rodiči. Tento styl života mu vyhovuje, jen mu vadí matka, která jej neustále kontroluje. Dosud neměl žádný vážný vztah. Mezi velmi bohatý výčet jeho koníčků patří také např. masírování. Podle svých slov masíruje rád muže i ženy. Přestože je věřící, představa sexu ve třech se mu líbí. „Představy jsou přece něco jiného než skutečnost,“ obhajuje se Polášek.
Další zálibou Josefa je oheň. Přiznává, že pohled na otevřený oheň jej fascinuje a probouzí v něm stejné pocity, jako kdyby vyhrál balík peněz. Občas prý něco zapálí. Jednou dokonce v noci zapálil starou ledničku u rodičů na balkoně, po chvíli ji však uhasil. Dokonce ho vzrušuje, když si přejíždí plamenem po kůži. Jak sám říká, hasičem by být nemohl, protože na to má oheň moc rád.

Patrony ve studiu budou: otec Josef, bratranec Pavel a kamarád Štefan.

I na tyto otázky Josef odpoví:
- Máte raději otce než matku?
- Dotýkáte se rád žen?
- Jste panic?



V dalším díle pořadu Nic než pravda budou bojovat o výhru v hodnotě
5 000 000 Kč Sandra a Josef v pondělí 6. 10. 2008 od 21.15 hodin v Televizi Prima.


Zdroj: TV Prima

ZUZI
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tento pořad mě nenadchl někdy to bylo dost hustý.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Košík