8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Našel se táta, našla se máma?

24. 06. 2010 | Televizní tipy
Poslední epizoda reality show o hledání úplné rodiny prozradí nejen závěr zahraniční dovolené, ale také to, co se s hlavními aktéry dělo dál. Jak dopadly slibně započaté vztahy? Co všechno se ukáže při setkání po půl roce? A kdo si našel opravdovou lásku? Uvidíte už ve čtvrtek 24. června ve 21.20.

Pro některé byl konec dovolené romantickou idylkou, pro jiné se proměnil v noční můru. „Ta rána, kterou mi Nikol zasadila, byla opravdu bolestná,“ „Myslela jsem si, že mám na lidi odhad, ale v Honzovi jsem se spletla,“ svěří se Honza. Jak nakonec vyřeší spor s dívkou svého srdce? Dokáže překousnout ostudu a znechucení? A nakolik je upřímné jeho přátelství k Petře? přizná pohodová maminka.

Mladá maminka Eva má před sebou poslední vyřazování. Ve hře o vítěze je Adam. Neodradí jí ale jeho přehnaná žárlivost? „Adam nedokáže skousnout, že mám ve svém okolí i mužské kamarády,” trápí Evu. Jaké však bude překvapení, když na společné focení několik týdnů po natáčení dorazí Eva ve společnosti neznámého muže, údajného kamaráda? Netahala Eva nakonec celou dobu jen všechny za nos?

Jan se odhodlá k odvážnému kroku. Na romantické večeři se rozhodne požádat Jarmilu o ruku. Kývne jeho vyvolená na nabídku? Nebojí se zamilovaný pár velké vzdálenosti, která je dělí? Jarmila je optimistka: „150 km je na jednu stranu velká dálka, na druhou zase ne.” Jaké překvapení však přijde krátce po návratu z dovolené?

Focení po měsíci už leccos prozradí a společné setkání po půl roce od skončení natáčení nabídne nejedno překvapení. Vybublají na povrch staré spory? Kdo se bude ženit a kdo vdávat? Proč se Petra pustí nečekaně do Honzy a Jarmila zase do Jana? A jak to po půl roce od natáčení vypadá s Evou? O kom mladá maminka říká „teď spokojená jsem a rodinu budujeme od samého začátku, je to na dobré cestě a vím, že budoucnost tam bude“? Eva je, jak se zdá, samé překvapení.

Nenechte si ujít poslední díl reality show, kterou napsal sám život, plný nečekaných zvratů již ve čtvrtek 24. června ve 21.20 na Primě!

Zdroj:Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Našel se táta, našla se máma?:

Našel se táta, našla se máma?
Našel se táta, našla se máma?
Našel se táta, našla se máma?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !