-Komerční sdělení-
Ať už patříte mezi zkušené znalce čokolády a dovedete si užít jemné nuance mezi různými druhy kakaových bobů, nebo vám čokoláda prostě jen chutná, tato čokoláda vaše chuťové buňky rozhodně nezklame. Značka Chocolat Madagascar je jedinečná prakticky v každém ohledu.
V čem se Chocolat Madagascar od jiných čokolád liší?
Co dalšího je na Chocolat Madagascar tak speciální?

S tím také souvisí pojem raisetrade, jehož je Chocolat Madagascar průkopníkem. Raisetrade je maximální možná úroveň nám už dobře známého a rozšířeného pojmu faitrade. Raisetrade nezabezpečuje pouze vyplácení férových cen drobným dodavatelům, ale zajišťuje, aby většina zisku z prodeje suroviny zůstavala místní ekonomice (ve většině případech se totiž jedná o rozvojové země).
Chocolate Madagascar sbírají jedno ocenění za druhým (získala již celou řadu ocenění v soutěžích po celém světě, jako je například absolutní vítězství v Golden Bean Award v letech 2017 a 2020 a Shining Bright Award 2020 nebo ve Finest Origin). A navíc se mohou pochlubit i biocertifikací (certifikát Ecocert).
Jak čokolády Chocolat Madagascar vlastně chutnají?

Čokolády mají díky tomu velice komplexní chuť, bez nežádoucí hořkosti, a není je proto třeba nijak dochucovat, chemicky ošetřovat alkalizací ani přehnaně doslazovat. Oproti konvenčně prodávaným čokoládám tak Chocolat Madagascar obsahují průměrně až o 50 % méně cukru, a přesto chutnají výborně.