Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Odhalte velké TAJEMSTVÍ

20. 04. 2008 | Knižní tipy
Autor: Rhonda Byrne
Vydala:
Euromedia Group k.s., IKAR
Rok vydání: 2008
Počet stran: 216 str.
Cena: 299 Kč, pro členy klubu 259 Kč
Formát: 147x185  mm, vázaný

Autorka žije v Austrálii, kde pracuje jako televizní producentka. Ve své knize popisuje jak dosáhnout spokojeného života v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Učí člověka pochopit sílu myšlenky a odhalit vlastní skryté schopnost. Tajemství se stalo fenoménem po celém světě (existuje i stejnojmenný film), práva se prodala téměř do čtyřiceti zemí a celkový náklad dosahuje přes devět milionů výtisků.

TajemstvíStojíte na prahu poznání. Fragmenty velkého tajemství se objevují v legendách, mýtech a filozofiích po celá staletí, jen znát tu správnou šifru. Kniha, kterou právě držíte v rukou, shromáždila moudrost předchozích generací a naučí vás dosáhnout všeho, co si přejete - v oblasti peněz, zdraví, vztahů i osobního štěstí. Pochopíte skryté síly, které ve vás dřímají, a odhalíte jejich moc. Učení novodobých mistrů, kteří štěstí, zdraví a bohatství dosáhli, vám ukáže, jak lze tajemství spokojeného života aplikovat na každém kroku.


Rhonda Byrne žije v Austrálii, kde pracuje jako televizní producentka. Před časem prošla těžkou osobní krizí, ale ve chvíli, kdy jí bylo nejhůř, objevila tajemství, které jí znovu dodalo sílu a o něž se ve své knize (a stejnojmenném filmu) podělila s ostatními.  Tajemství se stalo fenoménem po celém světě, práva se prodala téměř do čtyřiceti zemí a celkový náklad dosahuje přes devět milionů výtisků.


Odhalte velké tajemství

Znal je Galileo, Beethoven, Edison, Einstein a řada dalších vědců, vynálezců a velkých myslitelů historie i dneška. Nyní ho můžete poznat i vy.


 

Nahlédnětedo hlubin poznání a objevte všemocnou sílu myšlenky.

Vůbec poprvé......


Více informací o této knize TAJEMSTVÍ se dozvíte také na stránkách www.knizniweb.cz.

ZUZI
Chytrá Žena.cz





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
U mě taky funguje a momentálnš čtu Tajemství plného života Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tuhle krásnou knihu jsem dostala od své dcery po smrti manžela.Pomohla mi už jen tím,že jsem v ní mohla číst, když mi bylo smutno.Postupně jsem dostala i jiné knihy na toto téma např.Tajemství přitažlivosti srdce.Kdo chce může tomu věřit a i nemusí.Je na zvážení každého,ale já je mám velmi ráda a když je mi ouvej,mám je stále po ruce.Mají prostě něco takříkajíc do sebe...A je fakt,že u mne Tajemství také funguje!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles