Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.07. 2024
Dnes má svátek Věroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opojná romance Na ledě

25. 05. 2024 | Knižní tipy
Název: Na ledě
Autoři: Hannah Grace
Nakladatelství: Ikar
Edice: New Adult
Datum vydání: 05/2024
Vazba: paperback
Formát: 128 × 227 mm, 444 g
Počet stran: 448
Cena: 319 Kč

Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není pro slabší povahy. Stassie si zkrátka přišla pro vítězství.

Nathan Hawkins, hokejista a kapitán maplehillských Titánů, ví, že je odpovědný za to, aby jeho tým zůstal na ledě. Když se však kvůli nedorozumění musí o ledovou plochu najednou dělit s krasobruslaři a Anastasiin partner se následkem toho zraní, ocitne se v nepředvídatelné situaci. Musí vyměnit hokejku za přiléhavý trikot a přísného trenéra za mnohem děsivější trenérku.
Ale starosti nejsou na místě. Nebo ano? Stassie přece nemá hokejisty vůbec ráda…

Kniha Na leděUkázka z knihy Na ledě:


Teambuilding.
Jedno slovo. Dvanáct písmen. Dvě hodiny pekla.
„Vymyslíme nějaké aktivity, abychom mezi námi prolomili ledy,“ oznámila paní Bradyová lidem v místnosti. Z jejích úst to znělo stejně nadšeně, jako jsem byla tím nápadem nadšená i já. Věděla jsem, že se jí do toho moc nechce, stěžovala si mi na to cestou sem. Trenér Faulkner stál vedle ní a taky výraz jeho tváře naznačoval, že by byl raději někde úplně jinde.
David Skinner, který mě už pořádně štve, chce, aby se zlepšila dynamika našich dvou skupin. Bradyová mi prozradila, že Skinner byl náhodným svědkem toho, jak se Ruhi, jedna z mladších sólových krasobruslařek, pohádala s nějakým hokejistou kvůli tomu, že přerušil její jízdu. Skinner zaslechl, jak Ruhi velmi kreativně používá nadávek běžných spíše v hokeji.
Proto teď ten teambuilding.

Jak báječně jsem mohla využít čas k tomu, abych dělala cokoli jiného. Diář jsem mohla rovnou vyhodit, protože moje plány byly zjevně všem dočista ukradené.
Faulkner si rozpačitě odkašlal a podíval se významně na Bradyovou, zjevně doufal, že mu nějak pomůže. Když je kdekoliv jinde než na kluzišti, vypadá poněkud zmateně, a kdybych nebyla otrávená z toho, že jsem zase v té prokleté klubovně, asi bych se tím docela bavila.
„Předpokládám, že všichni víte, co je to rychlorandění,“ začala paní Bradyová. „Moji krasobruslaři se posadí každý k jednomu stolu. Hokejisté se každých pět minut přesunou od jednoho stolu k dalšímu.“

„A připomínám, tohle není opravdové rande!“ zakřičel Faulkner, konečně se zmohl na slovo. „Cílem toho všeho je lépe se poznat. Bavte se o tom, jaké máte cíle, jaké máte záliby, jak se jmenuje váš pes, je mi jedno o čem, ale decentně, s respektem. Hughesi, Hudsone, Cartere a Johale, aby bylo jasno, to se týká konkrétně vás čtyř.“
Každý z hokejistů, které právě jmenoval, předstíral, že je to pro něj naprostý šok – to samozřejmě vyvolalo smích všech ostatních.
„To je snad vtip,“ zasténal Aaron. „Nejsme děti.“

Třebaže nerada, musela jsem s ním víceméně souhlasit. Poslední tři týdny se choval naprosto vzorně a trávit s ním čas mě fakt bavilo. Dokonce mě s Lolou pozval na večeři do Aiko, což je hodně drahá japonská restaurace, kterou bych si normálně nemohla dovolit.
Zdálo se, že se vše mění k lepšímu a já mu za to byla moc vděčná. S Ryanem jsem se teď moc nevídala, protože trávil spoustu času s Olivií. Když už za mnou ale přišel, Aaron se k němu choval mile. Snažila jsem se ve všem vidět i nějaká pozitiva, aby moc nebrblal. „Mohla by to být zábava. Někteří jsou prima.“

Mám obrovskou slabost pro Henryho Turnera, hokejistu z druhého ročníku. V knihovně jsem se právě stresovala nad pojednáním o společenské odpovědnosti firem, když ke mně zničehonic přišel s ustaraným pohledem, představil se a vysvětlil mi, že patří k týmu a slyšel, co se stalo. Řekl, že mi toho moc nepoví, chtěl by mi to ale všechno trochu vysvětlit.
Pak mi ale o každém z kluků řekl úplně všechno.

O autorce knihy Na ledě:


Hannah Grace (*1987) je Angličanka označující sama sebe za autorku „plyšových srdcovek“. Bydlí v Manchesteru ve Velké Británii, odkud píše romantické příběhy ze současnosti. Když právě po tisící v jedné kapitole nepopisuje oči všech hrdinů a neplete se v tom, že několik z nich pojmenovává stejně, nebo když do knih nevkládá britská rčení a obraty, kterým nikdo z jejích amerických čtenářů ne-rozumí, najdete ji nejspíš na procházce s manželem a dvěma psy Pigem a Bearem.


Tuto knihu Na ledě koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Knižní klub nebo na eshopu Luxor.cz


Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Opojná romance Na ledě:

Opojná romance Na ledě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !