Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Otevření P&G Family Home uvedla zlatá olympionička Nadia Comăneci

6. 08. 2016 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Procter & Gamble před Letními olympijskými hrami v Riu 2016 přivítal sportovce, jejich maminky a hosty v P&G Family Home

Otevření P&G Family Home uvedla zlatá olympionička Nadia Comăneci a vystoupení bubeníků z brazilské skupiny Olodum


V předvečer slavnostního zahájení Letních olympijských her v Riu společnost Procter & Gamble, celosvětový partner olympijských her, oficiálně otevřela P&G Family Home. V tomto „druhém domově pro sportovce“ budou značky jako Gillette®, Pantene® a Tide® v průběhu konání her k dispozici sportovcům, jejich maminkám a rodinám z celého světa.

Otevření P&G Family Home se zúčastnila držitelka pěti zlatých medailí (gymnastika) a ambasadorka značky Tide Pods® Nadia Comăneci. Ta oficiálně přivítala maminky sportovců ze zemí celého světa včetně Spojených států, Nizozemska, Itálie, Španělska, Francie, Řecka, Ukrajiny, Polska a hostitelské země – Brazílie.
 
Nadia ComăneciJako první gymnastka, která získala v olympijském závodu nejvyšší možnou známku 10, Comăneci s maminkami diskutovala nejen o tom, jak předefinovala sportovní gymnastiku jako disciplínu, ale také jak posunula očekávání ženských sportovkyň po celém světě. A právě to se snaží předávat jako ambasadorka v rámci kampaně Evolution of Power pro značku Tide Pods®.

„Nešla jsem na olympiádu v roce 1976 proto, abych získala všech deset bodů, ale proto, abych se naučila být dostatečně silná toho dosáhnout,“ řekla Comăneci. „Je úžasné pozorovat, jak se tento sport změnil v posledních 40 letech a jak se sportovkyně vyvíjí a nadále nás všechny ohromují,“ říká Matej Podobnik, Communication Manager společnosti Procter & Gamble pro střední Evropu.

Součástí slavnostního otevření byla také bezplatná nabídka služeb od značek P&G pro všechny hosty včetně sportovců, jejich maminek a rodin. Služby zahrnovaly vlasový styling, proměny, manikúru a holení od značek Pantene®, Aussie®, CoverGirl® and Gillette®. Hosté byli také pozváni k natočení videa pro kampaň značky Always #LikeAGirl, která podporuje dívky po celém světě k ‘Keep Playing #LikeAGirl." Toto snaha je součástí závazku značky předcházet nízkému sebevědomí dívek během puberty, protože sport je známý jako jeden z hlavních hnacích sil pro ženskou sebedůvěru.

„Jsem moc ráda, že si společnost P&G uvědomuje důležitost maminek a rodin v našich životech,“ říká Barbora Špotáková, olympijská oštěpařka a ambasadorka kampaně „Děkuji, maminko“ společnosti P&G. „Otevřením Family Home poskytuje rodinám sportovců možnost nabrat dostatek sil před tím, než se vypraví fandit svým nejbližším na stadion a posílit je tak v boji o ta nejvyšší místa,“ doplňuje.
Na akci bylo také uvedeno nedávno zveřejněné video značky Gillette Perfect Isn’t Pretty. To odhaluje tvrdé a často přehlížené boje, kterým musí sportovci čelit ve své snaze o dokonalost.

Americký držitel olympijské medaile (desetiboj) a ambasador značky Gillette®  Ashton Eaton, jenž ve filmu účinkuje, řekl: „Perfect Isn’t Pretty vzdává čest tvrdé práci, kterou my, jako sportovci, podstupujeme na naší cestě za dokonalostí – a tím nemyslím jen konečný výkon, ale celé úsilí od začátku až do konce. Protože nyní pokračuji v této cestě tady, v Riu, jsem vděčný, že společnost P&G bude během her pečovat o mou maminku ve Family Home.“

Akci uzavřelo vystoupení skupiny Olodum – slavného brazilského pochodového orchestru, jehož jedinečná atmosféra a zvuk doprovází také soundtrack videa Perfect Isn’t Pretty značky Gillette.
„Jsme poctěni, že můžeme být zde v Riu ve P&G Family Home, kde jsou produkty našich značek k dispozici sportovcům, jejich maminkám a rodinám během jejich olympijské cesty,“ řekl Phil Duncan, P&G Global Design Officer. „Jsme si vědomi toho, že nikdy nemůžeme dostatečně poděkovat rodinám sportovců za jejich snahu, proto je toto naše cesta, jak říci ‘děkuji’. O to se snažíme nejen prostřednictvím kosmetických procedur, ale také skrze komfort Family Home, který nabízí i služby prádelny Tide a místo k odpočinku během her.“
Jako hrdý sponzor maminek bude společnost P&G hostit sportovce a jejich rodiny z celého světa v P&G Family Home až do závěrečného ceremoniálu Olympijských her v Riu 2016.

O programu společnosti P&G na olympijských hrách

Kampaň „Děkuji, maminko“ společnosti P&G odstartovala v dubnu uvedením videa „Strong“ – to sleduje olympijské cesty čtyř maminek a jejich dětí. Snímek ukazuje malé i velké momenty, v nichž síla maminek hraje zásadní roli a které spějí do okamžiku, kdy dítě stane na největší světové scéně – na olympijských hrách.



Značky společnosti P&G chtějí pro maminky na celém světě jen to nejlepší. Ne jen pro maminky olympioniků, ale pro všechny maminky na světě. Jako celosvětový partner olympijských her budou značky P&G jako Tide, Gillette, Bounty a Pampers doprovázet atlety na jejich cestě za olympijským vítězstvím a zároveň podporovat jejich maminky, které při nich stály na každém kroku jejich cesty. Kampaň bude propagovat 18 značek ve více než 35 zemích světa prostřednictvím televize, digitálního obsahu, in-store reklamy, public relations a sociálních médií.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Otevření P&G Family Home uvedla zlatá olympionička Nadia Comăneci:

Otevření P&G Family Home uvedla zlatá olympionička Nadia Comăneci
Otevření P&G Family Home uvedla zlatá olympionička Nadia Comăneci
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles